06 / 05 / 2024

toki 2016 inşaat ihaleleri

toki 2016 inşaat ihaleleri

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 11. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin ön yeterlilik ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

Torbalı TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Bilecik Osmaneli TOKİ'nin inşaatı 450 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bilecek Osmaneli Konutları tamamlanıyor. 96 konuttan oluşacak projenin inşaatı 450 günde tamamlanacak.

Kırşehir 3. Etap TOKİ'nin inşaatı başladı!

TOKİ'nin Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde hayata geçirdiği konutların inşaatı başladı.

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

İnşaat yasağı 2016 bitti!

Bu sene 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağı bugün sona eriyor. 16 Ekim 2016 tarihi itibariyle önümüzdeki sene yaz dönemine kadar turistlik alanlardaki inşaat çalışmaları devam edebilecek.

toki 2016 inşaat ihaleleri Haberi

toki 2016 inşaat ihaleleri


Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 11. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ön yeterlilik ihalesi bugün saat 11:00'da...