02 / 05 / 2024

toki 2023e kadar kaç konut yapacak

toki 2023e kadar kaç konut yapacak

2023'e kadar "Yeni Şehirler Yenilenen Şehirler" konseptiyle 500 bin konut üreteceklerini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Yatay mimari, bol yeşil ve şehircilik sosyal dokusu olan kentlerden bahsediyoruz" dedi.

TOKİ konut hedefini 1 milyon 200 bine çıkardı!

Ekim itibarıyla 685 bin konut rakamına ulaştıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün, "8 yılda 500-550 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı: Mayıs'a kadar 200 bin konutun ihalesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada Mayıs ayına kadar 200 bin konutu ihale edeceklerini söyledi...

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ ilk peşinat ne kadar? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar, ilk peşinatın ne kadar olduğunu araştırıyor. İşte TOKİ ilk peşinata dair sorulan sorular ve yanıtları!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Başvuru yapan kişiler, TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022? TOKİ peşinat ne kadar?

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022, TOKİ peşinat ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte o merak edilen detaylar!

toki 2023e kadar kaç konut yapacak Haberi

toki 2023e kadar kaç konut yapacak

13 yılda 700 bin konut üreten TOKİ, yeni bir şehir anlayışı geliştiriyor. 2023'e kadar "Yeni Şehirler Yenilenen Şehirler" konseptiyle 500 bin konut üreteceklerini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Yatay mimari, bol yeşil ve şehircilik sosyal dokusu olan kentlerden bahsediyoruz" dedi. 


Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarım karşılayacak sosyal tesisler olacak. Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak. 


İNŞAATINA 20l6'TA BAŞLIYORUZ 

Bu önemli müjdeyi veren TOKİ Başkanı Ergün Turan, parkın inşaatına 2016'da başlanacaklarını kaydetti. Başakşehir Sular...