15 / 05 / 2024

toki açık artırmayla konut satışı

toki açık artırmayla konut satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesinde yer alan daireleri açık artırma ile satacak.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

Kamu kurumları gayrimenkullerini elektronik ortamda açık artırmayla satabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Açık artırmayla gayrimenkul satışına 'internet' vizesi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Yeni kanun teklifi ile gayrimenkuller artık internetten açık artırmayla satılabilecek.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

toki açık artırmayla konut satışı Haberi

toki açık artırmayla konut satışı


Kuzeykent Projesi’nin, Ankara’nın kuzeyinde bir milyon 665 bin metrekare alan üzerine inşa edildiğini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi  (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, “Yeni bir yaşam alanı olan ve farklı gelir grubundan insanları aynı yerde buluşturacak KuzeyKent Projesi’nde ilk etapta 250 konutu 'Açık Artırma Yöntemi' ile satışa sunacagız” diye konuştu.


Posta gazetesinde yer alan habere göre, açık artırmanın 6 Mart 2018 günü saat 11.00’de TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde yapılacağını dile getiren Ergün Turan, yaptıkları ve yapacakları ihalelerinin ayrıntılı bilgisine www.toki.gov.tr adresinden ulaşılabildiğini aktararak, ihaleye katılım şartları, proje detayları ve diğer ayrıntıların internet sayfalarında yer aldığını belirtti.

Turan, açık arttırmaya sunulacak 250 dairenin 176’sının 3 oda 1 salon, 16’sının 3 oda 1 salon dubleks ve 58’inin ise 4 oda 1 salon planında inşa...