29 / 04 / 2024

toki adana karaisalı başvuru

toki adana karaisalı başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye'nin farklı illerinde hayata geçirilen 42 farklı projede yer alan daireler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı... Kampanyalar arasında engelli vatandaşlar için olanlar da var...

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana Karaisalı’nın cazibesi artıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana Karaisalı'da lüks konut üretilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, Karaisalı ilçesinde iftar yemeği verildi. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi de verdi.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Adana Yüreğir Belediyesi işbirliğinde yürütülen, Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi kura çekilişi Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde 10 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla 1. Etap kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla 1. Etap kura çekilişi bugün gerçekleşiyor. Toplamda 354 adet konut için hak sahiplerinin belli olacağı proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

TOKİ Adana Sarıçam 825 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut, 1adet kafe, 1 adet mescit ve 2 büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 25 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek. Daire fiyatları 198 bin 73 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün yapılacak!

Adana Yüreğir Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile adaiçi ve genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası!

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

toki adana karaisalı başvuru Haberi

toki adana karaisalı başvuru

1-)TOKİ Adana Karaisalı

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında satışa sunulan 1 adet konut için başvuru dönemi 22 Temmuz'da başlıyor. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlıyor...


180 ay taksitlendirme yapılan TOKİ Adana Karaisalı engelli kategorisinde 1 adet daire açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanında 83,67 metrekare olarak tasarlanan daire 84 bin 525 TL'den satılıyor. 


Detaylı bilgi için tıklayın


2-)TOKİ Adana Sarıçam

16 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Adana Sarıçam projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 64 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


Dairelerin 83,28 metrekare olarak tasarlandığı TOKİ Adana Sarıçam'da 16 adet daire kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


Yüzde 12 peşinat verilen...