11 / 05 / 2024

toki akdağmadeni orta gelir başvuruları

toki akdağmadeni orta gelir başvuruları

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Orta sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Orta projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Orta projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Orta 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir kura sonucu 10 Şubat 2022!

TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir kura sonucu 10 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir kura sonucu 10 Şubat 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Mersin Mut orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. 

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Bolu Seben orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Seben orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk Mahallesi orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

toki akdağmadeni orta gelir başvuruları Haberi

toki akdağmadeni orta gelir başvuruları

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde toplam 16 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesi için son başvuru tarihi 29 Mart 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Akdağmadeni orta gelir grubu projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük konut bedelinin 140 bin 480 TL, en yüksek konut bedelinin ise 175 bin 139 TL olarak belirlendiği projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde 120 ay, 180 ay ve 216 ay vade sağlanıyor. Projedeki konutlar için en düşük aylık taksit bedeli 624,36 TL olarak belirlendi.