05 / 05 / 2024

TOKİ Akdağmadeni

TOKİ Akdağmadeni

TOKİ tarafından Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandı ve dün itibarıyla sahiplerine teslim edilmeye başlanıldı.

TOKİ Akdağmadeni Konutları'nın teslimleri başladı!

2013 Yılı içerisinde inşaatına başlanılan Akdağmadeni Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak teslim edilmeye başlandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Akdağmadeni orta gelir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Orhanlar İş Makinaları Tamir Bakım Yedek Parça Ve Madeni Yağları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhanlar İş Makinaları Tamir Bakım Yedek Parça Ve Madeni Yağları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Taşgın tarafından kuruldu. 

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tunç Kıral tarafından kuruldu. 

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Akdağmadeni Haberi

TOKİ Akdağmadeni

TOKİ tarafından Akdağmadeni ilçesine yapılan 432 adet konut sahiplerine teslim ediliyor. 


2013 yılı içerisinde inşaatına başlanılan. Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandı ve dün itibarıyla sahiplerine teslim edilmeye başlanıldı. 

Akdağmadeni Bekliye Başkanı Suphi Daştan, hükümetin desteği. belediye ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3. Etap 432 konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandığını belirterek," Dünden itibaren vatandaşlarımıza teslim edilmeye başlandı. Hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız" dedi. 


Toplumun temeli ailenin oluşturduğunu. aile denince akla konut geldiğini vurgulayan Başkan Daştan, "Ev olmadan aile olmaz. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile ilçemize 1 .Etap 192 konut, 2.Etap 96 konut, 3.Etap 432 konut olmak üzere toplamda 720 konut. 1 cami ve iş merkezi kazandırılmıştır....