29 / 04 / 2024

TOKİ akıllı konut

TOKİ akıllı konut

13 yılda 720 bin konutu hayata geçiren ve 8 bini aşkın sosyal donatı rakamına ulaşan TOKİ, iyilik üreten bir idare olarak, akıllı kent kavramını da temsil ediyor.

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Murat Kurum: İlk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz!

Esenler’de rezerv yapı alanında 60 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Burada dünyanın sıfırdan kurulan ilk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Akıllı mahalle ne?

TOKİ'nin 100 bin sosyal konutu ve Kanal İstanbul çevresindeki yeni şehir akıllı mahalle konseptinde inşa edilecek. Peki akıllı mahalle ne?

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

TOKİ akıllı konut üreterek akıllı şehirler kuracak!

13 yılda 720 bin konutu hayata geçiren ve 8 bini aşkın sosyal donatı rakamına ulaşan TOKİ, iyilik üreten bir idare olarak, akıllı kent kavramını da temsil ediyor.

TOKİ akıllı konut Haberi

TOKİ akıllı konut

Başkan Turan, “Akıllı konutlar ancak akıllı şehirlerle bütünleşirse hayatı kolaylaştırır” dedi. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, yaklaşık 13 yılda 720 bin sosyal konut ve 8 bini aşkın sosyal donatı rakamına ulaşan ve topluma "iyilik üreten" bir idare olarak, "akıllı kent" kavramında önemli bir tarafı temsil ettiklerini vurguladı. Bu açıdan konutların, akıllı şehirlerin de temel unsuru olduğunu aktaran Turan, "Akıllı konutlar ancak akıllı şehirlerle bütünleşirse, hayatı kolaylaştırır; daha tasarruflu, konforlu, güvenli ve çeşitli ihtiyaçlara cevap verebilen bir anlam ve işlerlik kazanır" açıklamasında bulundu. Turan, çadırlardan akıllı evlerin, obalardan akıllı şehirlerin konuşulmasının, teknolojinin geldiği noktayı göstermesi açısından önemli bir gelişme olduğunu belirterek, "Akıllı şehir, yaşamı her alanda kolaylaştıran verimliliği yüksek bir şehir modelini aklımıza getirirken, teknik bir süreçle birlikte toplumsal ve...