29 / 04 / 2024

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 



İnşaat sektöründe 26 yıldır çevre hassasiyeti yüksek ve insana saygılı projeler hayata geçiren Şua İnşaat, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor.

İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de inşa edilen son projesi Elite Concept’te de aynı misyonla hareket eden Şua İnşaat, akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlıyor. 

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Gri su arıtma sisteminin kullanıldığı projede, ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için güneş enerjisinden yararlanılıyor. Elite Concept’te, ısı ve aydınlatma amaçlı enerji kullanımından ciddi oranda tasarruf sağlanırken aynı zamanda işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması planlanıyor. 

Yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufunun sağlandığı Elite Concept’te, tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. 

Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla öne çıkıyor.

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. 

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. 

Web: www.eliteconcept.com.tr


Geri Dön