06 / 05 / 2024

toki aksaray yeni sanayi sitesi projesi

toki aksaray yeni sanayi sitesi projesi

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

TOKİ Aksaray projesinde son dakika! 94 konutluk yeni proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu. Eskil ilçesinde yükselecek olan projede 94 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projelerinin ihalesi yarın! 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projelerinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projelerde toplam 301 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi! Tam 143 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi... Tam 143 konutluk yeni proje geliyor... İşte Aksaray TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projesi için tarih belli oldu! 229 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projesiyle 229 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde teslimler 2019'da!

Aksaray'da yükselen yeni sanayi projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında dükkanların 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde inşaat tamamlanmak üzere!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu, her fırsatta yüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı hızlandı!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında bin 620 dükkan ve iş yeri inşa edilecek.

toki aksaray yeni sanayi sitesi projesi Haberi

toki aksaray yeni sanayi sitesi projesi

Aksaray Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada, sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzun yıllardır yeni sanayi sitesini beklediği belirtilerek, "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar geçen süre içerisinde sanayi esnafları ve oda başkanları ile birlikte görüşmeler yaparak çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yeni Sanayi Sitesinin yapımını Toplu Konut İdaresine onaylanmasını sağladı. Ocak ayı içerisinde ihalesi yapılan 375 Milyon lira ihale bedeline sahip Aksaray Sanayi Sitesi projesi Türkiye’de örnek projeler arasına girdi. TOKİ’nin tek seferde Türkiye’de yaptığı en büyük proje olma özelliğini koruyan Aksaray Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesi 1620 dükkan ve işyerinden oluşuyor....