27 / 04 / 2024

toki alaca konutları

toki alaca konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum’un Kargı ve Alaca İlçelerinde inşaatı devam eden projelerde toplam 116 konutun hak sahipleri kura ile belirleniyor.

TOKİ Alaca konutlarının temeli ne zaman atılacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çorum'un Alaca ilçesine yaptırılacak olan 220 yeni konutun temeli önümüzdeki günlerde temelinin atılması planlanıyor.

TOKİ'den Alaca'ya mahalle konseptli 220 konut!

TOKİ, Çorum'un Alaca ilçesinde yerel mimari anlayışıyla cami, dükkan, çocuk parkı ve çeşitli sosyal alanlann da yer aldığı yerleşim yerinde 220 konut inşa edecek.

TOKİ Alaca Konutları'nde geleneksel mimariyi ön planda tutuyor!

TOKİ, şehirlerin kültürel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle hayata geçirdiği yerel mimari uygulamalarından bir diğeri de Çorum-Alaca’da inşa edilecek.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

toki alaca konutları Haberi

toki alaca konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Çorum’un Kargı ve Alaca İlçelerinde inşaatı devam eden projelerde toplam 116 konutun hak sahipleri kura ile belirleniyor. Kargı İlçesi’ndeki 69 konutun kura töreni 22 Aralık, Perşembe günü Kargı Belediyesi Kültür Sitesi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Alaca İlçesi’nde ise 47 konut için kura töreni 23 Aralık, Cuma günü Alaca Belediyesi Kültür Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.


Vatandaşlarımız her iki ilçede de konutlara yoğun ilgi gösterdi. Kargıda 69 konuta 371 başvuru, Alaca’da ise 47 konuta 156 başvuru yapıldı. Kargı İlçesi’nde kurası çekilen 69 konutun 54’ü 2+1, 15’i ise 3+1 planında, Alaca İlçesi’nde kurası çekilecek 47 konutun 37’si 2+1, 10’u ise 3+1 planında projelendirildi.


TOKİ...