03 / 05 / 2024

TOKİ Ali Seydi Karaoğlu

TOKİ Ali Seydi Karaoğlu

TOKİ İstanbul Emlak Daire Başkanı Ali Seydi Karaoğlu, Bloomberg HT Ana Haber'de Ali Çağatay'ın konuğu olacak

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

TOKİ Silivri Ali Paşa kura sonuçları 11.07.2018!

TOKİ Silivri Ali Paşa kura sonuçları 11.07.2018  haberimizde yer alıyor. 934 konutun alt gelir, 422 konutun orta gelir grubu için satışa sunulduğu projede kura heyecanı başladı...

Seydişehir TOKİ'deki 1 adet konut bugün satışa çıkıyor!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet 3 oda 1 salon konut 25 Ocak - 31 Mart 2017 tarihleri arasında açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stokunda yer alan 1 adet (3+1) konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı.

TOKİ Konya Seydişehir başvuru günü!

Konya Seydişehir Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satşa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Seydişehir başvuru günü ne zaman?

TOKİ Konya Seydişehir 2017 başvuru!

1 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Konya Seydişehir projesinde daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Konya Seydişehir 2017 başvuru tarihi..

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017...

TOKİ Seydişehir Devlet Hastanesi ilave inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Ali Seydi Karaoğlu Haberi

TOKİ Ali Seydi Karaoğlu
Türkiye kentsel dönüşümün ikinci etabına hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm için tespit edilen alanlarda yıkım ve imar çalışmaları sürecine giriliyor. 


Kentsel dönüşümün cazibe merkezi İstanbul ise bambaşka bir dönüşüme hazırlanıyor. TOKİ İstanbul Emlak Daire Başkanı Ali Seydi Karaoğlu, İstanbul'da kentsel dönüşümün yakın ve orta vadeli programını anlatmak üzere 10 Ağustos 2012 Cuma günü saat 18:00'de Bloomberg Ana Haber'de Ali Çağatay'ın konuğu oluyor. 


Programda, 39 ilçedeki dönüşümün yol haritası...