05 / 05 / 2024

TOKİ altınordu konutları

TOKİ altınordu konutları

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. TOKİ ile birlikte Altınordu ilçesinde kamyon garajının bulunduğu alana 18 ayda yapılması planlanan 311 konutluk Toplu Konut Projesi ihale edildi.

TOKİ'den Altınordu'ya 311 yeni konut!

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

TOKİ altınordu konutları Haberi

TOKİ altınordu konutları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile birlikte Altınordu ilçesinde kamyon garajının bulunduğu alana 18 ayda yapılması planlanan 311 konutluk Toplu Konut Projesi ihale edildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştireceği vizyon projelerinden biri olan “Toplu Konut Projesi”, hem Altınordu ilçesine değer katacak hem de Ordu’da yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları yönünden bir milat olacak.

 
EYLÜL AYINDA İLK KAZMA VURULACAK

Başkan Enver Yılmaz, birçok kişinin ev sahibi olmak için heyecanla beklediği projenin ihale edildiğini söyledi. Yapılan değerlendirmenin ardından ihaleyi alan yüklenici firmayla sözleşme imzalandığını ve ruhsat çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Yılmaz, ruhsat işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte Eylül ayı içerisinde ilk kazmanın vurulacağını kaydetti.

 
TOPLAM 311 KONUT YAPILACAK

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak 311 konutluk projenin Altınordu...