05 / 05 / 2024

toki anadolu lisesi ihalesi

toki anadolu lisesi ihalesi

Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan 16 derslikli Anadolu Lisesi'nin inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi yarın 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Malatya Doğanşehir'de Anadolu Lisesi ihalesi 3 Ekim'de!

TOKİ Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan Anadolu Lisesi'nin inşaatı ve çevre düzenlemesi ihalesi 3 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da yapılıyor...

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

toki anadolu lisesi ihalesi Haberi

toki anadolu lisesi ihalesi

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan 16 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi yarın yapılıyor.



T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA'da yapılacak olan ihale, yarın 3 Ekim 2012 Çarşamba günü itibariyle saat 14.30'da başlıyor.


Sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde yer teslimi yapılacak olan ihalede 520 iş günü süresi veriliyor.



Detaylı bilgi için