02 / 05 / 2024

toki anadolu projelerini hızlandıracak

toki anadolu projelerini hızlandıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Tui'an, Karaman'a gelerek inşaat çalışmalarına başlanan Piri Reis Vadisi ve İşçi Konutları alanında incelemelerde bulundu.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ Antalya projelerini bekleyenler dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da da yüzlerce yeni konut inşa edecek. İşte Antalyalıların merakla beklediği proje ile ilgili detaylar...

TOKİ o illerdeki merakla beklenen projelerini açıkladı! 17 ile 8.653 yeni konut geliyor! 1 Temmuz'da düğmeye basılacak!

Yeni konut projelerini hızla sürdüren TOKİ, 17 ildeki 8 bin 653 yeni konut için 1 Temmuz'da düğmeye basıyor. İşte ihale tarihleri belli olan ve ilanları verilen TOKİ'nin 17 ildeki yeni projeleri...

TOKİ İstanbulluları zil takıp oynatacak projelerini açıkladı! 1.229 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbulluların merakla beklediği projelerini açıkladı. Yeni projeler kapsamında mega kentte toplam 1.229 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

toki anadolu projelerini hızlandıracak Haberi

toki anadolu projelerini hızlandıracak

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile birlikte Doğukışla mevkisinde yapımı devam eden Piri Reis Vadisi inşaat alanını inceleyen Turan burada şantiye yetkililerinden brifing aldı. Daha sonra inşaat alanını gezen Turan emek daireyi de gezdikten sonra TOKİ konutları alanında yap uruna başlanan işçi konutlarının bulunduğu bölgeye geçerek yetkililerinden kısa bir bilgi aldı, inşaat alanını gezip incelemeler yaptı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan TOKİ Başkanı M.Ergün Turan," Karaman'da TOKİ olarak Türkiye'ye örnek olacak projelerle uğraşıyoruz. Hamdolsun bu projeler bugün bir bir hayata geçmeye başladı. Sayın belediye başkanımızla, eski bakanımız Lütfibeyve değerli milletvekillerimizle Ankara'da sık sık bil' araya geliyoruz. İşte bugün yarın gelip projeleri yerinde inceleyelim ve devamıyla alakalı bir takım kararlar veriliyor. Ben buraya ilk defe...