02 / 05 / 2024

TOKİ Anadoluda fabrika mı yapacak

TOKİ Anadoluda fabrika mı yapacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, KOBİ’lerin tek çatı altında toplanacağını açıkladı. Kayseri’de mobilya esnafı bir araya gelirken, Bursa’da 2 bin 988 işletme toplam 1 milyar TL’lik yatırımla aynı çatı altında buluşuyor.

TOKİ'ye 'fabrika yap kirala' önerisi!

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

TOKİ Pendik'te Ytong fabrika arazisine koru yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

TOKİ anahtar teslimi fabrika çalışmaları hız kazandı!

2016 Eylem Planı’nda yer alan “anahtar teslimi fabrika binası” kurulması çalışmaları hız kazandı. TOKİ, şimdi de KOBİ’leri ‘kira öder gibi fabrika’sahibi yapacak. İş dünyası uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor.

TOKİ'den KOBİ'lere kira öder gibi fabrika fırsatı!

KOBİ'lere 'anahtar teslim fabrika' için harekete geçildi. Fabrikanın inşasını TOKİ'nin üstlenmesi bekleniyor. Projeyle, KOBİ'ler 3 yıl geri ödemesiz 20-30 yıl vadeyle fabrikaya kavuşabilecek. İşte ayrıntılar...

Fikri Işık'tan TOKİ modeliyle sanayiciye fabrika yapma önerisi!

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a TOKİ modeliyle sanayiciye fabrika yapma önerisi nedeniyle teşekkür etti...

Sanayiciye TOKİ desteği deliyor!

EBSO Başkanı Ender Yorgancıla r’ın devletin TOKİ modeliyle fabrika yapması önerisine hükümet yeşil ışık yaktı. Sanayicinin binaya para bağlamayacağı bir modelin hayata geçirileceği de açıklandı,

Zeytinci TOKİ'den fabrika istiyor!

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ yaptığı açıklamada gıda yatırımında üreticinin finansman sorununu çözmek için TOKİ'den fabrika yatırımı yapmasını istedi.

İTO: İzmir'de fabrika yapmak için TOKİ'ye ihtiyaç yok!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti..

Ekrem Demirtaş: TOKİ konut ya da fabrika yaparak müteahhitlerle haksız rekabete girmesin!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti...

Ender Yorgancılar: TOKİ fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar sanayileşmenin ikinci plana atılmasından yakınarak, TOKİ’nin fabrika yapması gerektiğini söyledi.

Ender Yorgancılar: TOKİ konut yerine fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar sanayileşmenin ikinci plana atılmasından yakınarak, TOKİ’nin fabrika yapması gerektiğini söyledi.

Ender Yorgancılar: TOKİ sanayicilere organize sanayi bölgelerinde fabrika yapsın!

Yatırımın başında sermaye ihtiyacının fazla olduğunu belirten Yorgancılar, "TOKİ sanayicilere organize sanayi bölgelerinde fabrika yapsın. Sanayici ona ev parası öder gibi fabrika binasının parasını ödesin" dedi

TOKİ Anadoluda fabrika mı yapacak Haberi

TOKİ Anadoluda fabrika mı yapacak

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) tek çatı altında toplanıyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ), hem esnaf hem de sanayicilerin alt yapısını geliştirerek işletmeleri bir araya topluyor. ‘Anadolu Kaplanı’ olmaya aday onbinlerce KOBİ için modern altyapısı olan yeni sanayi siteleri yapılacak. İlk adım Kayseri’de mobilyacılar sitesi için atılırken, Bursa’da da 2 bin 988 işletme aynı çatı altında toplanıyor. Sadece Bursa projesi için 1 milyar liralık yatırım yapılacak. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, şehirleri planlarken sanayi tesisleriyle ilgili yeni modeller üzerinde durduklarını belirterek yeni şehirler kurarken planlı şekilde küçük ve orta ölçekli esnafın modern ticaret alanlarında iş yapmaları için yeni sanayi siteleri planladıklarını açıkladı. Turan, bu konuda daha önce Kayseri’de mobilyacılar sitesini yaptıklarını Bursa’da da buna yönelik çalışma sürdürdüklerini ifade ederek,...