05 / 05 / 2024

Toki Anamur devlet hastanesi

Toki Anamur devlet hastanesi

TOKİ tarafından yapımı üstlenilen,150 Yataklı Anamur Devlet Hastanesi İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Anamur Devlet Hastanesi inşaatı durdu!

Alınan bilgilere göre TOKİ tarafından yapımı devam eden inşaatın, yüklenici firmanın maddi sıkıntıya girdiği ileri sürüldü.

Anamur Devlet Hastanesi hizmete girdi!

TOKİ tarafından Mersin'in Anamur ilçesinde yaklaşık 22 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Anamur Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOKİ tarafından yapımı üstlenilen,150 Yataklı Anamur Devlet Hastanesi İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Mersin Anamur 150 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Mersin İli, Anamur İlçesi 150 yataklı devlet hastanesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık artırma usulü ile bugün saat 15:00'te yapılacak.

Mersin Anamur Devlet Hastanesi inşaatı durdu!

Alınan bilgilere göre TOKİ tarafından yapımı devam eden inşaatın, yüklenici firmanın maddi sıkıntıya girdiği ileri sürüldü.

TOKİ, Kastamonu Devlet hastanesi'nin kaba inşaatını tamamladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Sultanbeyli 'de 400 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

TOKİ İstanbul Sultanbeyli ilçesi 400 yataklı devlet hastanesi İle altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 1 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor.

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap'ta 255 TL taksitle!

Toplam 12 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap'ta 255 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Projede daire fiyatları 67 bin 384 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap'ta 12 adet konut satıyor!

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap'ta 12 adet konut satıyor. Başvuruları yarın başlayacak olan projede yer alan 3 oda 1 salon daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Ürgüp 50 yataklı Devlet hastanesi ihalesi yapıldı!

TOKİ 50 yataklı Ürgüp devlet hastanesi inşaatı işi için dün Ankara TOKİ genel merkezinde yeniden ihale edildi. İhale komisyonunun incelemesinin ardından ihale sonucu bir ay içerisinde netleşecek.

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kepez Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor!

Kepez için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yusuf İşeri, yeni yılda birçok büyük projenin hayata geçirileceğini söyledi. İlçeye 305 yataklı hastane inşa edilecek..

Toki Anamur devlet hastanesi Haberi

Toki Anamur devlet hastanesi

TOKİ tarafından yapımı üstlenilen,150 Yataklı Anamur Devlet Hastanesi İnşaatı hızla devam ediyor.  Ak Parti İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz, Sorunun Yüklenici firmadan kaynaklandığını ve inşaatın en erken 6 ay sonra başlayabileceğini açıkladı. 



Hastane inşaatının yeniden devam edebilmesinin en az 6 ayı bulacağını kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz, 19 Milyon 165 bin lira ihale bedelli Anamur Devlet Hastanesi´nin Yüklenici Firmanın  inşaatı 400 günde teslim etme sözü verdiğini o sürenin ise önümüzdeki 16 Haziranda dolacağını söyledi. “Gültekin İnşaat Isıtma Soğutma Havalandırma San ve Tic Ltd.´i  Hastaneyi  13. Mayıs 2016´da  devralmıştı ve 400 günde teslim edeceğini vadetmişti. O süreç 16 Haziran 2017´de doluyor. Şimdi böyle bir sorunla karşılaştık.  Anamur da ki diğer yatırımlarımız devam ediyor. Gerek yol...