08 / 05 / 2024

toki ankara çukurambar projesi

toki ankara çukurambar projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Çukurambar'daki 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığında gelir paylaşımı yöntemiyle 18 Eylülde ihaleye çıkaracak.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Cubes Ankara Çukurambar fiyatları 2017!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen  Ankara Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşin verilerek daire sahibi olunabiliyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar fiyatları 2017...

Nuhoğlu Cubes Ankara Çukurambar fiyatları!

Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat tarafından Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirildi. Projede dairelerin metrekare satış fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Nuhoğlu Cubes Ankara Çukurambar fiyatları!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Projede ofislerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...

Ankara Çukurambar'da iş merkezleri arrtı!

Ankara’da yeni merkez Çukurambar olarak görülüyor. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bölgede arazilerin yanı sıra iş merkezlerinin bölgede yoğunluğunu artırdığını belirtti.

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

toki ankara çukurambar projesi Haberi

toki ankara çukurambar projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gazi Üniversitesinden idari ve eğitim binalarını yenilemesi karşılığında aldığı Ankara Çukurambardaki 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığında gelir paylaşımı yöntemiyle 18 Eylülde ihaleye çıkaracak.


Proje, kampüs ve eğitim binalarının yapımı karşılığında Gazi Üniversitesince TOKİye devredilen 57 bin 788 metrekarelik iki parça halindeki arsada gerçekleştirilecek. İdare, arsa karşılığında üniversitenin binalarını yeniden inşa edecek.


TOKİ, konut ve ticaret alanı olarak planlanan, 29101 ada 18 parsel ve 29102 ada 5 parseldeki toplam 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkaracak. İhalede ilk teklifler, TOKİnin Bilkent Plazada bulunan merkezinde, 18 Eylülde saat 15.00te alınacak.


Rezidans, özel hastane ve eğitim tesisleri yapılabilecek


TOKİnin, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle ihaleye çıkaracağı arsa üzerine rezidans, AVMnin...