06 / 05 / 2024

toki ankara ev

toki ankara ev

TOKİ, Ankara'nın Mamak ilçesinde 341 liradan başlayan taksitlerle konut satacak. Toplam 952 konut için başvurular, 22 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları başladı!

TOKİ'nin Ankara Kuzeykent 2019 projesi için başvuru dönemi başladı. Projede 25 bin TL peşinat ve 1.222 TL taksit ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ'den ev alırken nelere dikkat etmeli?

2 bin 286 konutu açık satışa çıkaran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar gelirlileri Ankara’dan Sivas’a, Burdur’dan Şanlıurfa'ya, Çankırı’dan Niğde'ye kadar 83 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor. İşte TOKİ başvuru şartları 2019...

TOKİ Ankara Saraycık'taki 598 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde bulunan 598 adet konutu açık artırma usulüyle satışa sunuyor. 

TOKİ Ankara'daki 1.489 ucuz konutu satışa çıkarıyor!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'da 4 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ yarın itibariyle başkentteki 1.489 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ Ankara projesi 2018!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Ankara Etimesgut'ta yeni bir proje inşa edecek.

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

Oyak Göksupark Ankara ev fiyatları!

Oyak Göksupark Ankara ev fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da 15 blok olarak hayata geçirildi...

Akfen Bulvar Loft Ankara ev fiyatları!

2019 yılında dairelerin teslim edilmesi planlanan Bulvar Loft projesi, Ankara Çayyolu'da hayata geçirildi. Akfen Bulvar Loft Ankara ev fiyatları minimum 330 bin TL'den başlıyor...

toki ankara ev Haberi

toki ankara ev

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, birçok ilde konul satışı gerçekleştiren TOKİ'nin. Ankara'da da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacağını söyledi. 


TOKİ Başkanı Turan, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttükleri faaliyetleri hızlandırdıklarını belirtti. Ankara'nın merkezi Kızılay'a yaklaşık 10 kilometre mesafede, Mamak ilçesi Gülseren Mahallesi'nde kura ile satışa sunulan 583'ü alt gelir grubu, 369'u sosyal konut olmak üzere toplam 952 konut için başvuruların 22 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında kabul edileceğini açıklayan Turan, "Birçok ilde konut satışı gerçekleştiren TOKİ. Ankara'da da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan konutlardan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı" dedi. 


Dokuz...