27 / 04 / 2024

toki ankara gecekondu

toki ankara gecekondu

Başkent kentsel dönüşüm projeleriyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Özellikle TOKİ'nin lüks konut projeleri Ankara'yı gecekondu şehri olmaktan kurtardı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Mamak'ta 2. etabın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Ankara’nın Mamak İlçesi, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde “Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi”nde 1.186 konutluk 2. Etabın ihalesi yapıldı

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Ankara Mamak 454 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi Mahalleleri kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi 454 konut ve 4 dükkan ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak 415 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak'ta kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirdiği 415 konut ile 8 dükkan ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak 454 konut ihale detayları belli oldu!

TOKİ Ankara Mamak 454 konut ihale detayları belli oldu. Kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 454 adet konut ihalesi 5 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak 415 konut ihale detayları belli oldu!

TOKİ Ankara Mamak'ta kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen 415 konut ihalesi 30 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek. TOKİ Ankara Mamak 415 konut ihale detayları belli oldu.

TOKİ Ankara Mamak 889 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Mamak'ta kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek 889 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Mamak 330 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Mamak'ta kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında 330 adet konut yaptıracak. Altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Mamak'ta toplam 869 adet konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projeleri kapsamında 869 adet konut yaptıracak. İhaleler 28 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

toki ankara gecekondu Haberi

toki ankara gecekondu

Ankara'daki konut piyasası, kişi başına düşen milli gelirin Türkiye ortalamasına kıyasla daha yüksek olması ve kamu sektöründe çalışan, sabit gelirli ve iş güvencesine sahip nüfusun yoğunluğu nedeniyle her zaman canlı ve güçlüydü. Ancak son yıllarda gayrimenkul yatırımları daha da arttı, kent her yöne doğru büyümesini hızlandırdı. Toplu konut projeleri ile başkent gecekondulaşmadan ve çöplük olmaktan kurtarıldı. Son 13 yılda Ankara'ya 12 milyar TL toplu konut ve sosyal donatı yatırımı yapıldığını hatırlatan TOKİ İdaresi Başkanı Ergün Turan, "TOKİ öncülüğünde yürütülen 'Planlı Kentleşme Konut Seferberliği' kapsamında Ankara'ya son 13 yılda toplam 12 milyar TL yatırımla 226 şantiyede 74 bin 470 konut, 26 lise, 54 ilköğretim okulu, 25 kreş, 100 spor salonu, 7 hastane, 13 sağlık ocağı, 2 aile sağlık merkezi, 45...