28 / 04 / 2024

toki ankara kuzey kent projesi

toki ankara kuzey kent projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Kuzey Kent Girişi'nde 2 ayrı ihale ile toplam 1.258 konut yapacak. Her iki ihalede 13 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kuzey Kent'te 250 adet konut yaptıracak!

Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları bugün başladı! Başkentte yüzde 10 peşinat ve 240 ay vadeyle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge Konutları için başvurular bugün resmen başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları yarın başlıyor! 240 ay vadeyle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge Konutları için başvurular yarın itibariyle resmen başlıyor. İşte 3+1 konutların yer aldığı Kuzey Ankara Kent Girişi projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara projesi için başvuru tarihleri açıklandı! 240 ay vadeli konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge projesi için başvurular 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kuzey Ankara Kent Girişi projesinin detayları...

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde yer alan 250 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Kuzey Kent Girişi TOKİ projesinde teslime hazırlanıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Konut Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler teslime hazırlanıyor.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

toki ankara kuzey kent projesi Haberi

toki ankara kuzey kent projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Kuzey Kent Girişi'nde toplam 1.258 konut yapacak. İhalesi 13 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. 


1-) Ankara Kuzey Kent Girişi'ndeki ilk ihale 630 konut, 1'er adet ünite merkezi ve kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işini 13 Ekim 2014 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek. 


2-) Ankara Kuzey Kent Girişi'ndeki ilk ihale 628 konut, 1'er adet ünite merkezi ve kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işini 13 Ekim 2014 tarihinde saat 15.00'te gerçekleştirilecek. 


Kübra...