15 / 05 / 2024

toki ankarada gayrimenkul satıyor

toki ankarada gayrimenkul satıyor

TOKİ, 11 Ağustos’ta açık artırmayla satışını gerçekleştireceği taşınmazlar için yüzde 10-15-25 peşin ve 120 aya kadar vade seçenekleri sunacak.

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO, TOKİ'den gayrimenkul aldı! 

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyet ve tasarrufundaki muhtelif gayrimenkulleri 3 milyar 910 milyon 322 bin 975 TL'ye satın aldı. 

Milli Emlak ve TOKİ 43 ilde 1.520 gayrimenkulü satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile TOKİ, 2021'in son günlerinde hazine arazilerinin satışını hızlandırdı. Her iki kurum 43 farklı şehirdeki 1.520 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ'den gayrimenkul borcunu bitirerek tapu kaydını üzerine almayanlara uyarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Topu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tapu devir işlemlerini 30 gün içerisinde tamamlamayan vatandaşlara, gerekli hukuksal işlemlerin başlatılacağına ilişkin SMS ve posta yolu ile uyarı yazısı gönderildi

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlardan bazı şartlar aranıyor. Peki Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ'nin 16 ildeki 159 gayrimenkulünden 93 tanesi satıldı!

TOKİ'nin 16 ilde satışa çıkardığı 159 adet gayrimenkulden 93 tanesi satıldı, kalan 66 gayrimenkul için 18 Ağustos 2017 saat 18:00'e kadar açık teklif alınacak.

TOKİ'nin 90 gayrimenkulü 11.7 milyon TL'ye satıldı!

TOKİ'nin muhammen bedel toplamı 8 milyon 150 bin 341 TL olan 90 adet gayrimenkul yüzde yüzde 43 artışla 11 milyon 687 bin TL’den işlem gördü.

TOKİ'den gayrimenkul sertifikası ihracı ile ilgili açıklama!

TOKİ, gayrimenkul sertifikası halka arzında talep toplamanın 42,50 TL'den sabit fiyatla gerçekleştirildiği ve herhangi bir yatırımcıya hiçbir şekilde fiyat iskontosu yapılmadığını duyurdu.

TOKİ ve Makro İnşaat Gayrimenkul Sertifikası toplantısı 8 Mart'ta!

TOKİ ve Makro İnşaat, sektörde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Sertifikası projesini hayata geçiriyor. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşecek toplantı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ 166 gayrimenkul müzayedesine 73 milyonluk teklif!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin mülkiyetinde bulunan Türkiye’nin 34 ilindeki 166 taşınmaz için, TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada 4 saatte 73 milyon TL’lik teklif alındı.

TOKİ heyeti Fas'ta Gayrimenkul Sempozyumu'na katıldı!

Fas'ta düzenlenen "Devletin Ulusal Gayrimenkul Politikası Sempozyumu"na katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut, "Devletlerin gayrimenkul politikası yeterli konut hakkına dayalı olması gerekir" dedi. İşte Bulut'un açıklamaları...

Toki ve Emlak Konut ofislerine yoğun ilgi!

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Satış ofisleri kıpır kıpır, coşku dolu. Toki ve Emlak Konut ofislerinde de satış patlaması yaşanıyor.

toki ankarada gayrimenkul satıyor Haberi

toki ankarada gayrimenkul satıyor

TOKİ, 11 Ağustos’ta açık artırmayla satışını gerçekleştireceği taşınmazlar için yüzde 10-15-25 peşin ve 120 aya kadar vade seçenekleri sunacak. İstanbul'da işyeri 60 bin liraya satışa sunulurken, Ankara'da konutların başlangıç fiyatı ise 100 bin lira.


BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare, Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmaz satışa çıkarılıyor. Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlar yüzde 10-15-25 peşin 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak. 


7 BİN 500’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR 


TOKİ, Erzincan Üzümlü’deki işyerlerini ise 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırma yöntemiyle satacak. 11 Ağustos’ta 2015 tarihinde düzenlenecek açık arttırmalarda; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir,...