19 / 05 / 2024

TOKİ Armutlu

TOKİ Armutlu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Armutlu da 80 adet 2+1 ve 48 adet 3+1 olmak üzere toplam 128 konut yapma kararı aldığı açıklandı.

TOKİ Armutlu'da 128 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Yalova’nın Armutlu ilçesinin Saatbahçe mevkiine 128 konut yapacak. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, konutlarla ilgili başvuruların 12 Kasım 2015 tarihine kadar süreceğini söyledi.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

TOKİ Armutlu Haberi

TOKİ Armutlu

Saatbahçe mevkiindeki 16 bin metre karelik alanda başlayacak olan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "Bir süreden beri vatandaşlarımızdan bu yönde talepler geliyordu. Biz de buna bağlı olarak TOKİ yöneticileri ile görüşmelere başladık. Saatbahçe mevkiinde 128 konut yapılması yönünde anlaşmaya vardık. Bu büyük bir fırsat. Vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. 12 Kasım 2015 tarihine kadar başvurularını yapabilirler. Konutların yapımına yeterli başvuru sayısı aranmadan en kısa zamanda başlanacak" dedi.


Yeni...