29 / 04 / 2024

toki Aşağıçavundur başvuruları

toki Aşağıçavundur başvuruları

484 konuttan oluşan TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesinde yer alan 14 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları yarın başlıyor..

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Çaykur memur alımı yapacağını duyurmasıyla başvuru yapmak isteyenler başvur tarihi ve şartlarını araştırmaya başladı. Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İŞKUR resmen açıkladı! En az 1.641 büro personeli alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

İŞKUR bünyesinde 81 ilde en az ilkokul mezunu toplam 1.641 büro personeli alacağını açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

İŞKUR resmen açıkladı! Sınavsız 125 personel alımı yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 125 personel alımı yapacağını resmen açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye ilanı açıkladı! Başvuruları kaçırmayın!

KPSS puanı ile memur alımları devam ediyor. Bir çok kamu kurumu ilanları peş peşe açıklarken belediyelerden de memur alımı ilanları gelmeye başladı. O belediye KPSS 60 puanla memur alımı yapacak. Başvuruları kaçırmayın. İşte başvuru şartları...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. 

Ticaret Bakanı açıkladı: Başvurular 25 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek" açıklamasını yaptı.

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 100 bin konut başvuruları 1 milyonu aştı!

TOKİ 100 bin sosyal konut 2020 projeleri başvurularına ilgi artarak sürüyor. Başvuruların sona ermesine 2 gün kala 100 bin konut için 1 milyonu aşkın başvuru geldi.

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Aliağa TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

toki Aşağıçavundur başvuruları Haberi

toki Aşağıçavundur başvuruları

TOKİ'nin TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesi Alt Gelir Grubu kapsamındaki 14 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor.


TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları yarın başlıyor ve Haziran 2016 Perşembe gününe kadar devam edecek. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesinde dairelerin fiyatları 51 bin 118 lira ile 59 bin 877 lira arasında değişiklik gösteriyor.


Satış duyurusu için