05 / 05 / 2024

toki ayvalık konutları kura çekilişi ne zaman

toki ayvalık konutları kura çekilişi ne zaman

Ayvalık TOKİ Konutları 'nda kura heyacanı yaşanıyor. 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapılmıştı.

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

Siber Yapı imzasıyla inşa edilen Siberlife konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Siber Life Ayvalık konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gardenia Ayvalık projesinde konut satışları başladı. Peki Gardenia Ayvalık'ta hangi tip konutlar var? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları!

Peşinler 13 bin 395 TL'den başladığı projede 5 adet daire mevcut. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları...

TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü!

Konya Hüyük TOKİ projesinde 33 adet konut satışta. İşte TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru!

120 aya kadar vade sağlanan projede daireler açık satış yöntemiyle satılacak. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru detayları...

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları!

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. Projede 129 adet daireden oluşuyor.

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru!

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Balıkesir Ayvalık'ta yazlık konutların tamamı doldu!

Edremit, Ayvalık ve Burhaniye'de 25 binin üzerinde yatak kapasitesiyle hizmet veren otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluğa ulaştı. Ayvalık sınırlarındaki yazlık konutların tamamı da doldu...

TOKİ Çanakkale Ayvalık Konutları'nda başvurular başladı!

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üçüncü etap toplu konutların Emeklilere özel olarak geliştirilen Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 27 Haziran itibariyle başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 82 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 108 bin 965 liradan başlıyor.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru!

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

toki ayvalık konutları kura çekilişi ne zaman Haberi

toki ayvalık konutları kura çekilişi ne zaman


13 Aralık Cuma günü Atatürk Kültür Salonu'nda yapılacak kura çekimi ile 48 adet kaloriferli daire sahiplerine teslim edilecek Bilindiği üzere 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapıldı.. Bu süre içinde Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer'in desteci ile yaşam savaşı veren Romanlar, şimdi sıcak yuvaya kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlar 72 başvurudan sadece 48 Roman vatandaşı kura iie evine kavuşmuş olacak. 


Balıkesir...