24 / 05 / 2024

toki bahçeşehir eğitim alanı

toki bahçeşehir eğitim alanı

TOKİ, Turyap'ın düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkardığı arsalar arasında İstanbul'da Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde bulunan arsa da bulunuyor. İşte o arsanın özellikleri ve muhammen bedeli... Peki İstanbul'da TOKİ'nin başka arsa satışı var mı?

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi gayrimenkul eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Derneği’nin işbirliği içerisinde; hızla gelişmekte olan gayrimenkul sektörünün tüm aktörlerinin ihtiyacı olacak olan “Gayrimenkul” Eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor.

Isparta Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı başladı!

Metro Akademi ile Büyük Başarı Eğitim Kurumları'nın güçlerini birleştirerek Isparta'ya kazandıracakları Bahçeşehir Koleji'nde inşaat süreci başladı. Bahçeşehir Koleji 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek.

TOKİ Bahçeşehir'de 29 dönümlük arsa satışa çıkardı!

TOKİ, Bahçeşehir'de Spradon Vadi'nin yanında yer alan bitişik iki parseli satışa çıkardı. Toplam 29 bin 617 metrekare büyüklüğündeki arsa için teklifler 28 Temmuz 2015 tarihine kadar veriliyor...

toki bahçeşehir eğitim alanı Haberi

toki bahçeşehir eğitim alanı


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 27 Haziran 2014 Cuma günü 14:30'da Turyap aracılığıyla açık artırmaya çıkarılan 46 taşınmaz arasında İstanbul'dan sadece Başakşehir'deki özel öğretim alanı arsası bulunuyor. 


TOKİ, Başakşehir'deki okul arsası kaç metrekare?


Başakşehir İlçesi'nin Hoşdere Mahallesi'nde 251 Ada 4 Parsel üzerinde bulunan 7 bin 435,27 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Bahçeşehir Beldesi Ballıpınar, Sıvat-Yeşiltepe, Dereköy Çiftliği Mevkiileri Revizyon 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'na göre; "özel eğitim tesis alanı" olarak kayıtlı.



TOKİ, Bahçeşehir özel okul alanını kaç TL'den satacak?


TOKİ tarafından satışa çıkarılan özel eğitim tesis alanının muhammen bedeli 19 milyon 155 bin TL olarak belirlendi.





Arsanın imar durumu!


TOKİ tarafından satılacak özel eğitim tesis alanı hakkında Başakşehir Belediyesi'nin imar kayıtları şöyle;


1 - Mer'i İmar Planı ve mevzuatına uygun olarak boş arsa için...