14 / 05 / 2024

TOKİ Balıkesir son başvuru tarihi 2015

TOKİ Balıkesir son başvuru tarihi 2015

9 bin 370 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Edremit Evleri'nde Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği! Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği geldi...Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 458 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Tam 458 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehricilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir Sındırgı TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam 100 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için başvurular 31 Aralık tarihi itibariyle sona eriyor.

Sındırgı Balıkesir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 239 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 6 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi...

TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulüyle satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü!

Toplam 6 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü...

TOKİ Balıkesir Gönen alt gelir grubu son başvurusu!

72 konuttan meydana gelen TOKİ Balıkesir Gönen projesindeki 6 konut açık satışta. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen alt gelir grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru!

Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 1 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru...

TOKİ Balıkesir son başvuru tarihi 2015 Haberi

TOKİ Balıkesir son başvuru tarihi 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Balıkesir Edremit İbrahimce 412 Konutluk Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


2 oda 1 salon daire seçeneğine yer verildiği TOKİ Balıkesir Edremit  Evleri'nde fiyatlar 78 bin 081 TL ile 83 bin 826 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Konutları'nda 9 bin 370 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.


TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları 10 Ağustos – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce 412 Konut Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin şubeler aracılığıyla yürütülecek.


Satış ilanı için