05 / 05 / 2024

toki barcelona

toki barcelona

Başlattığı konut atağı ile Türkiye'deki istatistikleri değiştiren TOKİ'ye ödül üstüne ödül yağıyor. TOKİ Barcelona Meeting Point jürisince "En iyi uluslararası gayrımenkul projesi" seçildi.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Adana'ya Barcelona modeli kentleşme!

Adana'ya Barcelona modeli kentleşme yapılyıor. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Adana'yı kent yaşamı, sanayii, tanmıyla yeniden cazibe merkezi yapmaya çalıştıklarını söyledi. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç konuyu değerlendirdi.

Adana’da Barcelona gibi dönüşüm yapılabilir!

Garanti Bankası Genel Müdürü Özen, “Barcelona, ekiple, ortak akılla kentsel dönüşüm planladı, marka şehir oldu. Adana için özgün yol haritası oluşturmanın ipuçlarını bulmayı hedefliyoruz” dedi

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Vodafone Arena'nın açılışına Barcelona futbolcuları gelecek!

Beşiktaş yeni stadının açılışıyla da ses getirmek istiyor. Açılış maçı için Messi'li Barcelona'yı davet eden siyah beyazlılar, ilk etapta olumlu yanıt aldı...

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Toki indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman yapılacak? Toki 2014 yılında indirim kampanyası yapacak mı, yapmayacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yok mu? TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?..

toki barcelona Haberi

toki barcelona
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde başlattığı konut atağı ile Türkiye tarihinde rekor kırdı. Kurulduğu 1984 yılından 2003 yılına kadar 43 bin konut üreten TOKİ, 2003 yılından itibaren, sadece 4 yılda, 371 ilçede, 283 bin 147 konutu tamamladı. TOKİ, bu alanda ülke istatistiklerini değiştirirken, diğer taraftan da dünya rekoru kırdı.

Dünyanın en iyisi

TOKİ'nin kısa sürede, kalitesi yüksek ve piyasa koşullarına göre cazip konut üretmesi dünyanın da dikkatini çekti. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye'de alt gelir grubu için konut tedarikine yönelik olarak sağlamış olduğu eşsiz katkılarından ve hizmetlerinden dolayı" İspanya Kraliyet Ailesi tarafından verilen Kraliyet Şovalyesi Brövesi'ne...