09 / 05 / 2024

toki bartında emekliler için ev yapacak

toki bartında emekliler için ev yapacak

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından Bartın'daki emeklilere yönelik konut projesine başlanacağını açıkladı.

Emekliler açlık sınırının altında yaşıyor! Bayramda ‘derin yoksulluk’ daha da büyüdü!

Hayat pahalılığı emeklileri canından bezdirdi. Giderek güçleşen hayat koşullarında emekliler alım güçlerinin düşmesi nedeniyle geçinmekte zorluk çekerken, bayram öncesi verilen 2 bin liralık ikramiyeler ise ne faturaları ödemeye ne de bayram tatiline yetti.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Bartın kura sonuçları 26 Kasım 2021!

TOKİ Bartın kura sonuçları 26 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. TOKİ Bartın kura sonuçları 26 Kasım 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa projesinde yer alan 150 adet konutun kura sonuçları bugün belli olacak...

TOKİ Bartın Merkez kura sonucu 21 Temmuz 2020!

TOKİ Bartın Merkez kura sonucu 21 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Merkez kura sonucu 21 Temmuz 2020 ve TOKİ Bartın kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Bartın Merkez kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez 2020 projesinin hak sahipleri bugün belli olacak.

toki bartında emekliler için ev yapacak Haberi

toki bartında emekliler için ev yapacak
BARTIN Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı, TOKİ'nün Bartın'da emekliler için konut yapacağını açıkladı.Derneğin genel merkezimizin ve şubemizin girişimleri ile derneğe kayıtlı üyelere Bartın il sınırları içinde konutlar yapılacağını ifade eden Kalaycı yaptığı açıklamada, "Bütün emeklilerin derneğimize şahsen müracaat etmeleri önemle duyurulur. Bartın'da yaşayan bütün emeklilerimizi bu fırsattan yararlanmaları için derneğimize bekliyoruz" dedi. 


Karabük...