05 / 05 / 2024

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Kayaşehir TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir'de yer alan 1.500 adet konutu kurayla satışa sunuyor. Projede ödemeler teslimden sonra başlıyor. Peki Kayaşehir TOKİ başvuruları ne zaman?

Malatya Merkez TOKİ başvuruları!

Malatya Merkez TOKİ başvuruları 16 Mart'ta başlayacak. Daire fiyatlarının 125 bin 15 TL'den başladığı projede 147,37 metrekarelik 3+1 daireler açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Kayaşehir TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Kayaşehir projesinde yer alan 1.500 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede aylık 750 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte Kayaşehir TOKİ başvuru 2015 detayları...

İskilip'te TOKİ başvuruları başladı!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaptığı görüşmeler sonrası Iskilip'e müjdeli haberi verdi. İskilip Belediyesi alt gelir gurubunda olan vatandaşlar için TOKİ Başvuru Bürosu'nda başvuru alınmaya başladı.

TOKİ’nin indirim kampanyasına 12 günde 16 bin 496 kişi başvurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasından 12 günde 16 bin 496 kişinin yararlandığını söyledi.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru 2015!

Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta toplam 93 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru 2015!

Toplam 40 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da başvurular T.C. ZiraatBankası A.Ş tarafından kabul edilecek. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru 2015 detayları...

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları 12 Mart'ta başlayacak. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Başkanı'ndan ayda 450 TL taksitle 2+1 ev müjdesi!

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, konuk olduğu canlı yayın programına kentsel dönüşümle ilgili son çalışmaları aktarırken vatandaşlara bir de müjde verdi..

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos'ta daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak?

Ergün Turan: Gaziantep kentsel dönüşümde başarılı!

TOKİ Başkanı Turan: "Biz aslında TOKİ'nin geçmişten gelen birikimini belediye başkanlarımızla sahaya yansıtıyoruz. Gaziantep'te çok önemli mesafeler alındı ama daha yapılması gereken çok iş var"

Kayseri Yeşilhisar 2. Etap TOKİ başvuru!

Toplam 18 adet konutun açık satış yöntemi ile satıldığı Kayseri Yeşilhisar 2. Etap TOKİ başvuru dönemi bugün başlıyor. Projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti Haberi

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti

Abdullah Güler 1969 yılında Sivas'ta doğdu. İlk-orta ve lise tahsilini Sivas'ta tamamladı 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1994 yılında bu fakülteden mezun oldu. 1996 yılından bu yana Beyoğlu Bölgesinde serbest avukatlık yapmaktadır. 2001 yılında Ak Parti'nin kuruluşu ile birlikte İl Başkanlığında, Seçim İşleri ve Sekreterlik Biriın Başkanlıklarının değişik komisyonla rında görev aldı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Sultangazi İlçesinden Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.

Sultangazi Belediye Meclisinde Meclis 1. Başkan Vekilliği görevine seçildi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyeliğini de yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkan Yarcümcıhğı görevinde bulundu.

Değişik Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurucu Üye ve Hukuk Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Güler son olarak TOKİ'de Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaktaydı.


Adana...