03 / 05 / 2024

toki Başbakan Ahmet Davutoğlu

toki Başbakan Ahmet Davutoğlu

62. Hükümet ’ in ilk Bakanlar Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ' na bağlı kalan kurumlar arasında TOKİ ’ de yer aldı...

Başbakan Davutoğlu'ndan AKM açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kültürel Kalkınma Programı Toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. AKM'yle ilgili bir soruya Davutoğlu, "AKM’yi değerlendirmek lazım. İdeolojik görüş ayrılıklarına bakarak değerlendirmemek lazım" dedi.

Ahmet Davutoğlu: Konut hesabı uygulaması başlatılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkez'inde düzenlenen "2016 Yılı Eylem Planı Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, hane halkının tasarruf alışkanlığını artırmak için "Konut Hesabı" uygulamasını başlatacaklarını söyledi.

Başbakan Davutoğlu Sur planını açıkladı!

Diyarbakır'da tarihi Hasanpaşa Hanı'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sur planını açıkladı.

Emekli TOKİ Van Konutları'na 11 bin 321 kişi başvurdu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun emeklilere konut müjdesinin ardından Türkiye genelinde 450 bin kişi başvuruda bulunurken, Van'da ise bu sayının 11 bin 321 olduğu öğrenildi.

Başbakan Davutoğlu: Silopi'yi yeniden inşa edeceğiz!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Silopi'yi yeniden inşa edeceğiz. Bu şehri yakanlara, yıkanlara karşı bu şehrin nasıl imar ve inşa edildiğini de cümle aleme göstereceğiz. " şeklinde konuştu.

Başbakan Davutoğlu: Yıkmak isteyenlere inat gündemimiz imar!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Gündemi öldürme, yok etme, yıkma olanlara inat bizim gündemimiz yaşatmadır, imardır, inşadır, kalkınmadır, birliktir, beraberliktir, dirliktir, ebediyete kadar kardeşliktir" dedi.

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler Başbakan tarafından tanıtılacak!

Ankara'yı 2023'e emin adımlarla taşıyacak çok sayıda proje Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılacağı görkemli lansman ile tanıtılacak.

Isparta'da 10 bin emekli TOKİ konutları için başvuru yaptı!

Isparta’da 10 bin emekli ev sahibi olmak için TOKİ'ye başvuru yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun TOKİ eliyle 240 TL taksitle emeklilerin ev sahibi olacağını açıklamasının ardından emekliler dernek önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Van TOKİ Konutları'na 10 bini aşkın başvuru!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Van’da başvuruların 10 bini geçtiği öğrenilirken, çevre illerden gelenlerin başvurularının ise durdurulduğu bildirildi.

Başbakan Davutoğlu: Mega projelerde Japonlarla çalışmaktan memnunuz!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Conrad Otel'de düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye için stratejik önem taşıyan altyapı projelerinde Japon dostlarımızla birlikte çalışmaktan çok memnunuz. " dedi.

TOKİ Van emekli konutlarına 5 bin başvuru geldi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun emeklilere konut müjdesi Van’da sevinçle karşılanırken, başvuruların 3 ayda 5 bini geçtiği öğrenildi. Ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü sevinçle karşılanırken, başvurularda da yoğun bir talebin yaşandığı görüldü.

Başbakan Davutoğlu'ndan OSB'lere arazi müjdesi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'daki Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) yöneticileriyle buluştu. Başbakan Davutoğlu, OSB'lere arazi müjdesi verdi.

Başbakan Davutoğlu: İzmir'de 13 yılda 13 bin 250 konut inşa ettik!

İzmir'i 13 yıl boyunca hiç yalnız bırakmadıklarını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu: " Kentte 7 bin 979 derslik, 87 sağlık tesisi, 13 bin 250 konut, 29 spor tesisi, 3 organize sanayi bölgesi, 46 arıtma tesisi, yaptıklarını söyledi.

toki Başbakan Ahmet Davutoğlu Haberi

toki Başbakan Ahmet Davutoğlu

62. Hükümet’in ilk Bakanlar Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bağlı kalan kurumlar arasında TOKİ’de yer aldı.



Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk kez başkanlık ettiği Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, hükümetin güven oylaması almasıyla birlikte fiilen ve hukuken görevine başlayacağını belirtti.


Toplantıdaki öncelik konuyu yeni bakanlarla tanışmanın oluşturduğunu belirten Arınç, şunları kaydetti: "Başbakan, Başbakan Yardımcıları arasındaki görev dağılımları üzerinde bir istişare yapıldı ve Başbakanımızın kararıyla da bu netleşmiş oldu. Belki yazılı da dağıtılacaktır, Resmi Gazete'de de yayımlanacaktır. Ben kısaca taktim etmek istiyorum. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sorumlu olduğu kuruluşlar: MGK Genel Sekreterliği, MİT, Diyanet İşleri Başkanlığı, TOKİ, Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığıdır. Daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı bir...