20 / 05 / 2024

TOKİ Başyayla Konutlarında ödeme koşulları yeniden mi belirlendi

TOKİ Başyayla Konutlarında ödeme koşulları yeniden mi belirlendi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Başyayla Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılan 48 konutun satışına ilişkin geri ödeme şartları yeniden belirlendi.

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış!

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış fırsatı sunuluyor. 25. yıla özel topraktan senetli ön satış imkanı bulunan Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman Başyayla'da konutlar teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı Finansman Daimi Başkanlığı Karaman Başyayla Toplu Konut Projesi Teslim Programı kapsamında Karaman'ın Başyayla ilçesinde tamamlanan 48 TOKİ konutu sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda teslimler başladı!

Kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda hak sahiplerine anahtar teslimine başlanıldı. Bölgede kentsel dönüşüm hızlandı.

Yelkent Derince Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Tanıtım toplantısının yarın saat 13:00'te yapılacağı projede toplamda 508 adet daireden oluşacak. Yelkent Derince Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap Konutları'nda inşaat başlıyor!

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un seçim vaatlerinden birisi olan ve ilçeye değer katacak olan TOKİ 2. Etap konutlarında inşaat çalışmaları başlıyor.

Altun Başak Konutları'nda 720 TL aidatla ev sahibi olma imkanı!

Altun Başak Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Altun Başak Konutları Kayseri'de hayat buluyor. 3 blok halinde yükselen proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

Dreamlife Konutları'nda bahar kampanyası başladı!

Doğanın tam ortasında şehir konforu vaad eden Dreamlife Konutları’nda avantajlı bahar fırsatları başladı. Dreamlife Konutları’nda teslimlerin başlangıç tarihi 2017’nin ilk çeyreği olarak planlanıyor.

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak!

Toplamda 286 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Nevşehir Avanos Konutları 'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak.

TOKİ Başyayla Konutlarında ödeme koşulları yeniden mi belirlendi Haberi

TOKİ Başyayla Konutlarında ödeme koşulları yeniden mi belirlendi

Hak sahiplerinin geri ödeme koşullarına ilişkin taleplerini Ankara’ya taşıyan İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Başyayla İlçe Başkanı Ahmet İpek, kuraları çekilen konutların geri ödeme taksit sayısının yeniden değerlendirme sonucu 180 aydan 240 aya yükseltildiğini açıkladı. Müjdeli haberi belediye başkanı ile paylaşan İpek, bölge halkının talepleriyle yakından ilgilenen AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker’e de teşekkür etti. Görüşmelerde ayrıca TOKİ’nin bölgede emekliler için 500 konut yapımına ilişkin söz alınarak programa alınması sağlandı. Bu sayının talebe göre değerlendirilerek artırılabileceği de belirtildi. 


(TOKİ) Toplu Konut İdaresi’nin Başyayla Belediyesi işbirliğinde geliştirdiği Başyayla Toplu Konut Projesinde Konut Belirleme Kurası sonucu hak sahipleri belirlenmiş, kura çekilişi sırasında da konut satış bedelleri yüksek bulunarak hak sahiplerinin belediyeye verdikleri dilekçelerle satış şartlarının yeniden...