07 / 05 / 2024

TOKİ Başyayla projeleri

TOKİ Başyayla projeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Başyayla Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılan 48 konutun satışına ilişkin geri ödeme şartları yeniden belirlendi.

TOKİ Başyayla'da ödeme şartlarını yeniden değerlendirdi!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) ve Başyayla Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılan 48 konutun satışına ilişkin geri ödeme şartları yeniden belirlendi.

TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?

TOKİ sosyal konut projeleri hakkında günlük olarak pek çok soru yöneltilmektedir. Onlardan biri de “TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?” sorusudur.

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Başvurular Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden yapılabilmektedir. İşte detaylar!

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ 150 bin konut projesi için tarihler belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen bakın!

Milyonlarca dar gelirlinin merakla beklediği TOKİ ucuz konut projeleri için tarih belli oldu. Peki TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak? İşte merakla beklenen o tarihler...

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Asgari ücretli, dar gelirli ve emekliler hemen buraya bakın! TOKİ Başkanı fiyatları açıkladı! İşte talep-başvuru ekranı!

Asgari ücretli, dar gelirli ve emeklilerin beklediği müjde sonunda geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 2022 projeleri fiyatlarını TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Başyayla projeleri Haberi

TOKİ Başyayla projeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Başyayla Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılan 48 konutun satışına ilişkin geri ödeme şartları yeniden belirlendi. Hak sahiplerinin geri ödeme koşullarına ilişkin taleplerini Ankara'ya taşıyan İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Başyayla İlçe Başkanı Ahmet İpek, kuraları çekilen konutların geri ödeme taksit sayısının yeniden değerlendirme sonucu 180 aydan 240 aya yükseltildiğini açıkladı. Müjdeli haberi belediye başkanı ile paylaşan İpek, bölge halkının talepleriyle yakından ilgilenen AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker'e de teşekkür etti. Görüşmelerde ayrıca TOKİ'nin bölgede emekliler için 500 konut yapımına ilişkin söz alınarak programa alınması sağlandı. Bu sayının talebe göre değerlendirilerek artırılabileceği de belirtildi. (TOKİ) Toplu Konut İdaresi'nin Başyayla Belediyesi işbirliğinde geliştirdiği Başyayla Toplu Konut Projesinde Konut Belirleme Kurası sonucu...