04 / 05 / 2024

toki bayburt merkez konutları

toki bayburt merkez konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt-Merkez'de inşa ettirdiği 128 konutu teslim ediyor

TOKİ Bayburt Merkez'de konut teslimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt-Merkez'de inşa ettirdiği 128 konutu teslim ediyor

TOKİ'den Bayburt Merkez'e 393 konutluk yeni proje!

Dar gelirli vatandaşlar için 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek...

TOKİ Bayburt Merkez’de 93 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Bayburt Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bayburt projesi için düğmeye bastı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Bayburt projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bayburt  projesi Merkez ilçesinde inşa edilecek. İşte TOKİ Bayburt projesi detayları...

Bayburt Merkez'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bayburt İli, Merkez ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bayburt Merkez'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bayburt İli, Merkez ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31282 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bayburt'ta emekliler için 263 konut yapıyor!

TOKİ tarafından Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında 16 bloklu 263 adet konut yapımına başlandı...

TOKİ Bayburt Şingah 263 konut ihalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi 263 Adet Konut, 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bayburt Hükümet Konağı ihalesi yapıldı!

Bayburt İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleştirildi.

TOKİ Bayburt Hükümet Konağı ihalesi 21 Haziran'da!

Bayburt İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bayburt Şingah Mahallesi 263 konut ihalesi 2 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi'nde inşa edilecek olan 263 konut ihalesi 2 Haziran'da yapılacak.

TOKİ, Bayburt Genç Osman'ı dönüştürüyor!

TOKİ Bayburt Merkez Genç Osman Mahallesi'ni yeniliyor. Kentsel dönüşüm alanlarından olan bölgedeki dönüşümle 823 konut inşa edilecek.

TOKİ Bayburt Merkez 402 konut ihalesi bugün!

TOKİ Bayburt Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 402 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bayburt Şingah Mahallesi 263 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi'nde inşa edilecek olan 263 konut için ihale tarihi belirlendi.

toki bayburt merkez konutları Haberi

toki bayburt merkez konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Bayburt - Merkez'de inşa ettirilen 32 adet alt gelir grubu konut olmak üzere toplam 128 konutun geçici kabul işlemleri yapılmış olup, teslim işlemleri 9 - 13 Kasım 2009 tarihleri arasında yapılacak.

www.toki.gov.tr

Detaylı bilgi için tıklayınız

Teslim programı için...