15 / 05 / 2024

TOKİ BDDK bina ihalesi

TOKİ BDDK bina ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ, 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin yapılarının 6 Şubat depremlerinden alnının akıyla çıktığına dikkat çekti. Erdoğan, TOKİ'nin 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa ettiğine dikkat çekti. 

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

TOKİ'den RTÜK'e yeni bina!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina inşa edecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Trabzon Çömlekçi 2. Etap'ta 16 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap'ta 16 bina yıkıldı.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Nevşehir'de 44 tarihi bina restore ediliyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yürütülen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, tescilli 44 tarihi bina restore ediliyor.

Tabakhane’de yıkılan bina sayısı 490’a ulaştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çerçevesinde yıkılan bina sayısı 490’a ulaştı, geriye kalan binaların kamulaştırılması için hukuki süreç devam ediyor.

BDDK, İstanbul’da yeni bir bina kiraladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), İstanbul’da yeni bir bina kiralanarak, mevcut Ankara ve İstanbul binalarının tek bir merkezde toplanmasına karar verdiğini açıkladı.

Tabakhane’de yıkılan bina sayısı 460’a ulaştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkılan bina sayısı 460’a ulaştı, yıkımlar Piyasa Meydanı bölgesinde yoğunlaştı

Trabzon'da kentsel dönüşümle 430 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkılan bina sayısı 430'a ulaştı.

Trabzon Tabakhane'deki dönüşümde 430 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkılan bina sayısı 430’a ulaştı.

Trabzon Tabakhane'de yıkılan bina sayısı 430'a ulaştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkılan bina sayısı 430'a ulaştı.

TOKİ BDDK bina ihalesi Haberi

TOKİ BDDK bina ihalesi

TOKİ, İstanbul Ümraniye'deki Uluslararası Finans Merkezi'nde yaptıracağı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek. 


Açık ihale usulüyle yapılacak ihale için teklif dosyaları en geç bugün saat 15:00'e kadar teslim edilecek. 


BDDK emsale esas inşaat alanı; 123 bin 787 metrekare, toplam inşaat alanı 319 bin metrekare ve parsel toplam yüzölçümü 21 bin 717 metrekare olarak belirlendi.



TOKİ BDDK ihalesi:

İSTANBUL İLİ, ÜMRANİYE İLÇESİ ULUSLARARASI FİNANS MERKEZİ 3328 ADA, 2 PARSELDE BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU (BDDK) HİZMET BİNASININ ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALE İLANI


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından:

(TOKİ)


1. “İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı...