08 / 05 / 2024

TOKİ Beyoğlu 397 konut

TOKİ Beyoğlu 397 konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut ve 20 dükkan inşa edecek. TOKİ Beyoğlu projesi için 2. kez ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut, 20 dükkan ve 1 adet dini tesis ve otopark inşa edecek.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

TOKİ Beyoğlu 397 yeni konut ihalesi bugün!

TOKİ ve Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Beyoğlu, Örnektepe-Sütlüce Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan 397 yeni konut ve 20 dükkan için altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Beyoğlu'nda 2. ihaleye hazırlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut ve 20 dükkan inşa edecek. TOKİ Beyoğlu projesi için 2. kez ihale tarihi belirlendi.

Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu’na 397 konut!

TOKİ “Kentsel Dönüşüm Projesi” çerçevesinde, İstanbul’un Beyoğlu İlçesi’nde 397 konut ile 20 dükkân inşa edecek.

TOKİ Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut, 20 dükkan ve 1 adet dini tesis ve otopark inşa edecek.

TOKİ Beyoğlu Sütlüce Projesi'nin detayları belli oldu!

TOKİ ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle İstanbul Beyoğlu Sütlüce’de 397 adet konut, 16 dükkan ve külliyeden oluşan yeni bir proje hayata geçiriliyor.

TOKİ Beyoğlu Sütlüce projesi için başvuru yaptı!

TOKİ, Beyoğlu Sütlüce projesi için resmi başvuru yaptı. 397 konutluk TOKİ Sütlüce projesinin ihalesi 12 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Beyoğlu'na 397 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2017 yılı içerisinde 65 bin konutu ihale edecek. TOKİ bu kapsamda Beyoğlu'nda 397 konutluk yepyeni bir proje başlayacak.

Beyoğlu 'nda satılık arsa: 432 bin liraya!

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 'nde yer alan arsa 18 Eylül 2013 tarihinde saat 12:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane adresinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

Beyoğlu'nda bina çöktü!

Beyoğlu'nda, yıkılma tehlikesi olduğu gerekçesiyle zabıta tarafından boşaltılan 4 katlı bina boşaltıldıktan 5.5 saat sonra yıkıldı. Beyoğlu Zabıtası'nın dikkati ve aldığı tedbir sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı...

Kira bedellerine dayanamayan Beyoğlu müzik dükkanları kepenk kapatıyor!

Tünel Meydanı'ndan Galata'ya uzanan Galipdede Caddesi'ndekı müzık sektörü Beyoğlu'ndaki dönüşümden payını aldı. Yıllardır caddenin sakını olan müzik dükkânları kira bedellerine dayanamayıp kepenk kapatıyor. Galipdede Caddesi, bir zamanlar büyük bir müzik

Beyoğlu'nda dokuz yılda 5 bin bina restore edildi!

Beyoğlu Belediyesi, 9 yılda 5 bin tarihi binayı yeniledi. Belediye, işlev ve estetiğini yitiren binlerce binayı restore etmeye devam ediyor. Aslına uygun olarak yenilenen binalardan biri de Beyoğlu Belediye Binası.

Beyoğlu'nun Sosyal Market projesinden 20 bin kişi faydalanıyor!

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

TOKİ Beyoğlu 397 konut Haberi

TOKİ Beyoğlu 397 konut

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev hayaline kavuşturmaya devam ederek, yeni projeler üretiyor. TOKİ, bugüne kadar 81 ilde sosyal donatılar ve kamu kuruluşlarına yapılan hizmetler hariç 754 bin konut hayata geçirdi. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2017 yılı içerisinde 65 bin konutu ihale edeceğini duyurmuştu. TOKİ bu kapsamda Beyoğlu'nda 397 konutluk yepyeni bir proje inşa edecek. 



İlk ihalesi 15 Mart'ta gerçekleşen İstanbul İli Beyoğlu İlçesi 397 Adet Konut, 20 Adet Dükkan, 1 Adet Dini Tesis ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için 2. ihale tarihi 9 Mayıs 2017 saat 14:00 olarak belirlendi. 



TOKİ Beyoğlu projesine, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi ise yer tesliminen itibaren 650 takvim günü olarak belirlendi. 



İhale...