15 / 05 / 2024

TOKİ Bilecik taksit

TOKİ Bilecik taksit

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Bilecik’te dar gelirli vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla toplam 724 konutu satışa çıkardı.

TOKİ'den yeni yıl fırsatı! 4 bin 732 TL taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir projesi için başvurular başlıyor. Balıkesir TOKİ projesinde taksit bedelleri 4 bin 732 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. İşte TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekilişi detayları...

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Osmaneli’nde TOKİ 2+1 ve 3+1!

TOKİ Bilecik Osmaneli’inde proje inşa edecekken bu projenin detayları ise son derece merak edilmekte. Peki TOKİ, Bilecik Osmaneli’nde kaç konut inşa edecek? İşte detaylar…

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

6 soruda TOKİ Bilecik Sosyal Konut Projesi 2022! Bilecik ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ Bilecik 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bilecik projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bilecik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşiyor. TOKİ projelerindeki taksit tutarlarını duyan inanamadı... Hemen bu büyük müjdeye bakın...

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! Ev almak isteyenler dikkat! 340 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren TOKİ, Bilecik'te 340 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik taksit Haberi

TOKİ Bilecik taksit

Alt gelir grubu kapsamındaki 569 konutun taksit ödemeleri 352 liradan başlarken, 155 konut ise sosyal konut kapsamında alıcıya sunuldu.


Konutların başvuruları 13 Nisan-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.  Bilecik’in Bozüyük İlçesi’nde Toplu Konut Uygulaması kapsamında kura ile satışa sunulan 3+1 niteliğinde 106 metrekare büyüklüğünde 155 konutun taksit ödemeleri de 650 liradan başlıyor. Konutlar yüzde 10, 15, 25 peşinat ve 96,108,120 ay vade seçenekleri ile alıcıya...