16 / 05 / 2024

toki bingöl konutlarında yangın mı çıktı

toki bingöl konutlarında yangın mı çıktı

Bingöl 'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini de geciktirdi.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

TOKİ Bingöl 100 bin konut 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 568 bin TL'ye 1+1!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü 2016 başvurusu!

Bingöl Genç Güveçli Köyü Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 3 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü 2016 başvurusu ne zaman başlayacak?

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

toki bingöl konutlarında yangın mı çıktı Haberi

toki bingöl konutlarında yangın mı çıktı


Bingöl'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini geciktirdi. 


Merkeze bağlı İnönü Mahallesi'nde TOKİ ve Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı devam eden 8 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise yangına müdahale etmekte sıkıntı yaşadı. Belediye Başkanı Yücel Barakazi. yeterli ekipmanların olmadığı için yangına müdahale de sıkıntı yaşanıldığını belirterek. "Yaklaşık 1 buçuk ay önce Büyükşehir belediyelerinden bu konu için yardım istedik." dedi. Yangının çıkış sebebinin öğrenilemediğini belirten Barakazi. inşaat yetkililerinden çatı katında bulunan malzemeler hakkında bilgi aldı. Yetkililer, çatı katında çam ağaçları ve petrol esaslı membran maddesi olduğunu aktardı. Yangının 2 saat sonra kontrol...