06 / 05 / 2024

toki bingöl sağlık merkezi ihalesi

toki bingöl sağlık merkezi ihalesi

TOKİ Ağrı, Muş ve Bingöl'de Aile Sağlık Merkezi inşaatları işinin ihalesini bugün saat 15.00'te yapıyor...

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

toki bingöl sağlık merkezi ihalesi Haberi

toki bingöl sağlık merkezi ihalesi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Doğubeyazıt ve Patnos'da 1'er adet 2 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, Bingöl Karlıova Viranşehir Köyü'nde 1 adet 2 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ve eczane, Muş Merkez Mercimekkale Köyü'nde 1 adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerinin ihalesi bugün yapılıyor.


T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek olan ihale bugün saat 15.00'te başlıyor. İhalede yer tesliminden itibaren 300 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için