02 / 05 / 2024

toki bio istanbul fiyat

toki bio istanbul fiyat

Kayaşehir Bio İstanbul nerede ; Bio İstanbul Evleri Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor...

TOKi'den İstanbul'a 2 bin 58 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, İstanbul'daki 5 yeni projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 521 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 3. Etap 521 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 30 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 277 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler Oruçreis projesi için düğmeye bastı...

TOKİ'den İstanbul'a 1588 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, 3 yeni proje için düğmeye bastı...

TOKİ'den İstanbul'da 1.385 lira taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ'den İstanbul'da 1.385 TL taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor...

TOKİ'den İstanbul'a 1.446 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 1.446 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 652 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 1. Etap 652 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni okul!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi 40 Derslikli Vefa Poyraz Anadolu Lisesi, Küçükçekmece İlçesi 32 Derslikli Gültepe Okulu ve Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.446 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 1.446 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 686 yeni konut geliyor!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi 22 Haziran Pazartesi günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

toki bio istanbul fiyat Haberi

toki bio istanbul fiyat


Bio İstanbul projesi 2 milyar dolar yatırımla inşa ediliyor. İçerisinde konut, ofis, ticari alanlar, Çocuk Araştırma Hastanesi, biyomedikal Ar-Ge merkezi ve kültür sanat alanlarının yer alacağı Kayaşehir Bio İstanbul nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.


Bio City Development, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP ve TOKİ işbirliği ile yükselen Bio İstanbul Evleri'nde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Bio İstanbul Kayaşehir fiyatları 328 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bio İstanbul projesinin ilk etabı 2015 yılında teslim ediliyor. Bio İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 


Kayaşehir Bio İstanbul nerede?



Kayaşehir Bio İstanbul nerede?


Bio İstanbul satış ofisi adres:  Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 



Kayaşehir Bio İstanbul iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web Adresi: www.bioistanbul.com.tr

Gülcihan...