04 / 05 / 2024

TOKİ Bolu Kıbrısçık teslim tarihi

TOKİ Bolu Kıbrısçık teslim tarihi

TOKİ Bolu Kıbrısçık kampanyası kapsamında alt gelir grubuna yönelik 34 adet konut kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuluyor. Konutların teslim tarihi sözleşme tarihinden itibaren 24 ay sonrası olarak belirlendi...

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

Kıbrıs ve Kore gazilerinin TOKİ hakları TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ konutları için gazilere verilen haklardan Kıbrıs ve Kore gazilerinin de yararlandırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Bolu Kürkçüler'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  “Bolu Merkez Kürkçüler 56 Konut Projesi kapsamındaki yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-9 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Kıbrıs'ta asrın suyu denize akıyor!

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a boru hatlarıyla götürülen ‘Asrın Suyu’ iki aydır yönetim krizi çözülemediği için denize boşaltılıyor. İşte KKTC ile Türkiye arasında oluşan anlaşmazlığı perde arkası...

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle inşaat sektörünün, önde gelen markalarından biri olan Noyanlar Group, yurtdışında katıldığı fuarlar ve kurduğu yeni ofislerle hem Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini, hem de kendi projelerini ada dışına taşımayı başarıyor.

Eminevim müşterilerini Kıbrıs'a götürdü!

Daha önce 150 müşterisini umreye götüren Eminevim, bu kez de 250 kişiye dört gün boyunca Kuzey Kıbrıs'ı gezdirdi.Dört gün süren gezi tamamen ücretsizdi.

Kıbrıs Milos Park Homes'ta kaçırılmayacak fırsat!

Bir yanda dövizle yükselen ekonomik tansiyon, diğer yanda çözüm sürecinde kilitlenen mülkiyet süreci. Hem Kıbrıs emlak sektörünün, hem de yatırımcının kararsızlık yaşadığı bir süreçte; krizi fırsata çeviren bir yatırım öne çıkıyor.

Kıbrıs'ta inşaat sektörü ne durumda?

Kıbrıs'ta devam eden müzakere süreci ile birlikte adadaki taşınmaz malların değerinin artması bekleniyor. İnşaat sektöründe ne yasal ne de alt yapı anlamında hazır olmamız büyük bir tedirginlik yaratıyor.

Kıbrıs'taki müzakere süreci inşaat sektörünü olumlu etkiliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gücafer, Kıbrıs'ta devam eden müzakere sürecinin inşaat sektörünü olumlu yönde etkilediğini anlattı ve devam eden sürecin bile adadaki varlık değerini yükselttiğini açıkladı.

Kıbrıs'ta emlak sektörü hareketlenecek!

Ekonomist Ünal Akiller, müzakere süreciyle birlikte Kıbrıs'taki emlak sektöründe ciddi anlamda bir hareketlenme olacağını anlattı. Akifler, ülkedeki taşınmaz malların kısa sürede değerinin artacağını söyledi.

Veysel Eroğlu Kıbrıs’a Can Suyu projesini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Asrın Projesi olan Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ projesinin anlattı. Bakan Eroğlu, projenin gerçekleştiği gün mutluluktan ağladığını belirtti.

Kıbrıs Can Suyu projesinin perde arkası!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ taşınması projesinin perde arkasını AKŞAM’a anlattı. Eroğlu, projenin fikrini dönemin Recep Tayyip Erdoğan'la paylaştığını ve şartlar olgunlaşınca projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

TOKİ Bolu Kıbrısçık teslim tarihi Haberi

TOKİ Bolu Kıbrısçık teslim tarihi


TOKİ Bolu Kıbrısçık kampanyası! 60 bin TL'ye 2+1!


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bolu Kıbrısçık'ta alt gelir grubuna yönelik 34 adet konut kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuluyor.


Açık satış yöntemiyle yürütülecek kampanyanın başvuruları Ziraat Bankası şubelerine yapılıyor. TOKİ Bolu Kıbrısçık kampanyası başvuruları 13 Ocak - 31 Mart 2014 tarihleri arasında alınıyor.


TOKİ Bolu Kıbrısçık alt gelir grubu fiyat listesi!


TOKİ Bolu Kıbrısçık Evleri'nde alt gelir grubuna yönelik satılacak olan 34 daire 88 metrekare 2+1'lerden meydana geliyor. Kıbrısçık TOKİ fiyatları 59 bin 866 TL ile 77 bin 353 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Bolu Kıbrısçık Evleri ödeme planına göre yüzde 12 peşinat sonrasında kalan tutar 180 ay vade ile aylık taksitleri 292,68 TL veya 378,17 TL olacak...