23 / 07 / 2024

TOKİ BOTAŞ ihaleleri

TOKİ BOTAŞ ihaleleri

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Bakanlığınca BOTAŞ doğalgaz işletmeleri bölge müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30 gerçekleşecek.

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!

BOTAŞ, 2023 yılı mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı. Mesken doğal gazında ise tarife şimdilik değişmedi.

BOTAŞ’tan müjdeli haber! Doğal gaza indirim geldi!

BOTAŞ’tan doğal gazla ilgili büyük müjde geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre BOTAŞ, sanayide kullanılan doğalgaza indirim yapıldığını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından birçok vatandaş, arama motorlarında 'Doğalgaza indirim mi yapıldı? diye araştırmaya başladı.

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

1 Şubat tarihi sonrası için duyuru yapan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ), oğal gaz toptan satış fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?

BOTAŞ ve EPDK'dan milyonları ilgilendiren büyük müjde geldi. İşte doğal gaza ve elektriğe dair son gelişmeler!

BOTAŞ 261 personel alımı ne zaman? BOTAŞ personel alımı şartları nelerdir? BOTAŞ 261 personel alımı başladı mı?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi(BOTAŞ) 261 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte BOTAŞ personel alımına dair detaylar!

BOTAŞ'tan personel alımı! İşte alım yapılacak iller ve meslekler

Personel alımlarını yakından takip edenler için yeni bir ilan paylaşıldı. BOTAŞ ön lisans ve lisans mezunu personellerin alınacağı açıklandı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı ifade edildi.  BOTAŞ personel alım detayları ve başvuru şartları...

TOKİ BOTAŞ ihaleleri Haberi

TOKİ BOTAŞ ihaleleri

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da...