03 / 05 / 2024

TOKİ Budur Bucak 3. etap

TOKİ Budur Bucak 3. etap

Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Hakan Bucak'tan yeni yatırım: 200 bin TL'ye şirket kurdu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Beşiktaş'ta Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Hakan Bucak: Yasadışı vatandaşlık uygulamasının takipçisi olacağız!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Yurt dışında 175 bin dolar ile yüzde 10 kira gelir garantisi” sloganıyla hileli kampanya yapıldığını görüyoruz. Bu tür asılsız reklamlar, ülkemizin ve sektörümüzün tanıtımına zarar veriyor!” diye uyardı.

Hakan Bucak: Suudi Arabistan ambargosu, sektörümüz için bir kayıp değil!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’de konut alan vatandaşlarına baskı uygulamaya başladığını söyleyenMars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Ambargo, Türk ürünleriyle başladı. Suudi Arabistan ekonomik olarak domine ettiği bazı ülkeleri de Türkiye’ye karşı etkilemeye çalışıyor" dedi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

TOKİ Budur Bucak 3. etap Haberi

TOKİ Budur Bucak 3. etap

Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.   


Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Çamlıca Mahallesinde 2. etap TOKİ konutlarının Kuzey Doğusun-da yapımına başlanan yeni TOKİ konutları; B1 tipi 2+1 dairelerden 4 blok olmak üzere 65 daire 65 daire ve C1 tipi 3+1 dairelerden 4 blok olmak üzere 64 daire yapılıyor.


TOKİ’lere müracaat eden ve bekleyen vatandaşlar: “3. Etap TOKİ’lerin inşaatı devam ediyor. Biran önce bitmesi için dua ediyoruz. İnşaat bitince 129 tane aile ev sahibi olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dediler.


Bucak ilçemiz artan nüfusu ile her geçen gün konut ihtiyacı artan...