02 / 05 / 2024

TOKİ bünyesi

TOKİ bünyesi

TOKİ bünyesinde yer alan gayrimenkulleri belirli aralıklarla ihale yöntemiyle satışa açıyor. 12 Kasım’da gerçekleştirilecek müzayede kapsamında 151 taşınmazını uygun fiyatlarla satacak olan şirket, benzer uygulamaları geçmiş dönemde de yapmıştı.

Lezzetli waffle'lar için kaliteli çözüm; Homend Waffle Makinesi güncel fiyat listesi

Karaca bünyesi altında üretilen Homend Waffle Makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

İş arayanlara müjdeli haber! 24 bin 169 personel alınacak! Tarihleri kaçırmayın

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesi dahilinde yeni iş ilanı yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanmış olan teşvik belgeleri ile toplam olarak 24 bin 169 yeni istihdam için önemli bilgiler geldi. İşte detaylar…

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

Ünlü operatör şirketi Türk Telekom, kurun bünyesi dahiline istihdam edilmek için farklı unvanlarda uzman alımı ve personel alımı yapıyor. Ünlü şirket Türk Telekom’un personel alımı içinse unvanlar belirlenmiş durumda. İş ilanları kapsamı dahilinde 12 bin 900 Türk Lirası maaş ile 200’den fazla person

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ sosyal konut detayları!

TOKİ bünyesinde yapılacak olan sosyal konut başvuru tarihleri soruluyor. İşte 2022 TOKİ sosyal konut detayları!

Türk Telekom’dan iş arayanlara görülmemiş müjde! Tam tamına 12 bin 900 lira maaş! Sakın tarihleri kaçırmayın

Türk Telekom, bünyesi dahiline istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda uzman ve personel alımı gerçekleştiriyor. Türk Telekom’un personel alımı için unvanlar ise belirlendi. İş ilanları kapsamı dahilinde 12900 lira maaş ile 200’den fazla personel alımı gerçekleştiriyor.

İş arayanlara müjdeli haber geldi! YSK’ye zabıt katibi alınacak! Aman tarihleri kaçırmayın

Yüksek Seçim Kurulu bünyesi dahilinde istihdam edilmek üzere 53 zabit katibi ve personel alımı yapacağını bildirdi. YSK personel alımı için başvuru şartları duyuruldu. Farklı şehirlere gerçekleşecek olan personel alımları için başvuru tarihleri ise açıklandı. İşte detaylar…

İş arayan herkese müjde! İŞKUR TYP ile MEB okullarına 11 bin personel alımı olacak! Bu tarihleri kaçırmayın

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesi kapsamında istihdam edilmek için okullara TYP kapsamında 11 bin kişilik personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

İş arayanlara müjde! İŞKUR TYP ile MEB okullarına 11 bin personel alımı! Bu tarihleri kaçırmayın

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesi dahilinde istihdam edilmek üzere okullara TYP kapsamında 11 bin kişilik personel alımı gerçekleşecek. İşte detaylar…

TOKİ kuralı satış başvurusu nasıl yapılır? TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ, bütçesi dar olan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, kuralı satışlarına yakında başlayacak. İşte araştırılan detaylar!

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Emlak sektöründe yeni trend: Sanal ofisler!

Endless Group bünyesi altında faaliyet gösteren Endless Office özellikle evden çalışmaya başlayan aynı zamanda kurumsal bir ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere stopajsız, prestijli adreslerde ofis sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ bünyesi Haberi

TOKİ bünyesi

7500 TL’DEN BAŞLIYOR

45’i ilk kez satışa açılacak 108 işyeri, 22’si ilk kez satışa açılacak 43 konutun bulunduğu müzayedeye konu taşınmazlar Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Elazığ, Erzurum, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Konya Malatya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak şehirlerinde yer alıyor.


Vahdet...