28 / 04 / 2024

toki burdur yeni proje

toki burdur yeni proje

TOKİ Burdur Gölhisar'da Yusufça Mahallesi'nde 148 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşacak yeni proje inşa edecek.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Burdur projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projede 133 yeni konut yer alacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur'da 143 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Kurna Mahallesi'nde 143 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar projesi için başvuru dönemi 11 Şubat itibariyle başlıyor.

TOKİ'den yeni konut hedefi!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ, yeni yılda hedef büyüttü. Kurum, yaptığı yazılı açıklamada kısa sürede, çok konut üreteceğini ifade etti.  

TOKİ Burdur projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Bozkurt projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 655 adet konut bulunuyor.

TOKİ Burdur 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Burdur 655 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Ocak tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Gölhisar'da kura çekildi!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde yapılan 2. Etap TOKİ konutları kura çekilişleri, Gölhisar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ortak düzenlediği tören ile gerçekleşti.

TOKİ Burdur Merkez'de acele kamulaştırma yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez'deki riskli alan kapsamındaki 20 gayrimenkul acele kamulaştırılacak...

toki burdur yeni proje Haberi

toki burdur yeni proje

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Burdur Gölhisar'da Yusufça Mahallesi'nde 2. etap kapsamında 148 adet konut ve ticaret merkezi inşa edecek.


TOKİ'nin Burdur Gökhisar'da inşa edeceği 148 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaat ihalesi 22 Ağustos 2017'de yapılacak.


İhale ilanı:

Burdur İli, Gölhisar İlçesi 2.Etap , Yusufça Mahallesi 148 Adet Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Ulucami Mahallesi 139 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos 2017 Salı günü saat 15:00'te...