06 / 05 / 2024

toki bursa millet bahçesi projesi

toki bursa millet bahçesi projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bursa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Bursa'da açılışa geçilen Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete açıldı. 

Trend GYO'nun Bursa Millet projesinin iskanı alındı!

Trend GYO projelerinden ve teslimlerine 2019 yılı içerisinde başlanılan Bursa Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi 3074 ada 8 Parselde yer alan Millet projesinin iskanı alındı...

Bursa Millet Bahçesi ihalesi Ocak'ta!

Millet Bahçesi için TOKİ tarafından ocak ayında ihaleye çıkılacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, "Burası Bursalıların buluşma noktası ve cazibe merkezi olacak." dedi.

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları'nda başvurular yarın başlıyor!

Yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunan TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri projesi kapsamında başvuru dönemi 29 Ağustos tarihinde (yarın) başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar projesinde başvurular için son 4 gün!

124 adet dairenin ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacağı TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi'nde başvurular 29 Ağustos'ta başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları 29 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi'nde projelendirilen 124 adet 3+1 konut için başvuru dönemi 29 Ağustos - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor...

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap engelli başvuruları bugün!

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap Konutları kapsamında bulunan 2 adet B1 tipi engelli kategorisinde yer alan konutlar 14.08.2013 tarihinde kuralı satış yöntemiyle satışa sunuluyor...

toki bursa millet bahçesi projesi Haberi

toki bursa millet bahçesi projesi

Hükümetin ikinci 100 günlük icraat programı kapsamında yürütülen millet bahçeleri çalışmaları hızla sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu kapsamda millet bahçeleri yapımı için ihalelerine son sürat devam ediyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak millet bahçesinin ihalesi 3 Aralık 2020, tarihinde gerçekleştirildi.

Bitki ve peyzajı ile Bursa şehrine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, yürüyüş ve bisiklet yoluyla, dinlenme alanları ile doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı haline gelecek.

Mustafakemalpaşa millet bahçesinde millet kıraathanesi de bulunacak. Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatılara yer verilecek olan millet bahçesinde meyve bahçeleri ile daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.

Millet bahçesi projeleri 10...