14 / 05 / 2024

TOKİ bursa son durum

TOKİ bursa son durum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut 31 Ekim -04 Kasım2016 tarihleri arasında satışa sunuldu. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi!

Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi..

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru!

TOKİ Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu son başvurusu!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Hamitler 2.Etap altgelir son başvuru günü!

240 aya varan vade sağlanan projede 2 adet daire alt gelire özel satışta. İşte TOKİ Bursa Hamitler 2.Etap altgelir son başvuru günü...

TOKİ Bursa Orhaneli Evleri başvuruları yarın son!

TOKİ Bursa Orhaneli Evleri başvuruları yarın son. Dairelerin 75 ve 110,81 metrekare olarak tasarlandığı projede fiyatlar 97 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa Orhaneli son başvuru tarihi!

TOKİ Bursa Orhaneli son başvuru tarihi 29 Ocak 2016. Daire fiyatları 97 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak minimum 4 bin TL talep ediliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün. Toplamda 1.200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuruları bugün son!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuruları bugün son. Daire tipleri 2+1 olarak dizayn edilen projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye son başvuru tarihi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 240 aya varan vade avantajı sunuluyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri son başvuru günü!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkan projede 240 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

TOKİ bursa son durum Haberi

TOKİ bursa son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, TOKİ'nin merakla beklenen Bursa projesi Mustafakemalpaşa ilçesinde inşa edilecek.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan TOKİ'nin Bursa projesinde 683 adet konutun yanı sıra 13 adet dükkan ve 1 adet ilköğretim okulu da yer alacak. 

TOKİ'nin Bursa projesinin ihalesi 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak. 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde....

İKN    :    2022/658274 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası  ...