04 / 05 / 2024

toki Çakırlı Konutları

toki Çakırlı Konutları

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu!

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Tire'deki TOKİ 3. Etap Konutları satışa çıkıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Tire ilçesinde yapımı devam eden TOKİ 3. Etap Konutların satış başvuruları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

3. İstanbul Başakşehir Konutları güncel liste fiyatları!

3. İstanbul Konutları, İstanbul Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan projede fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları'nda inceleme!

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan konutları inceledi, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları'nda son durum!

Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında Bursa Çakırlı'daki TOKİ Projesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirilecek. Çakırlı'da vatandaşlarla bir toplantı yaparak bu konudaki detaylar paylaşılacak.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Sivas TOKİ Akıncılar Konutları kura çekilişi 2016!

Sivas TOKİ Akıncılar Konutları kura çekilişi 2016 kapsamında 33 tane daire satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

toki Çakırlı Konutları Haberi

toki Çakırlı Konutları


Orhangazi'nin Çakırlı Mahallesi'nde inşa edilecek TOKİ konutlarıyla ilgili toplanan talep formları değerlendirmeye alındı. Toplanan 300 talep formu TOKİ'ye iletilirken, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan teknik detayların görüşüldüğünü belirterek, TOKl'nin planlanan konutların niteliklerini belirleyerek çalışmalara başlayacağını söyled.i. Orhangazi'de düşünülen 4. etap TOKİ projesi ile ilgili olarak ise daha önce görüşmelerin yapıldığını, ifade eden Çağlayan, bu konuda TOKİ genel merkezinin ön çalışma başlattığını, önümüzdeki günlerde Çakırlı konutları ve Orhangazi'de planlanan konutlar ile ilgili teknik detayların ortaya çıkacağını kaydetti. 



Olay...