06 / 05 / 2024

toki çan okul

toki çan okul

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

Velileri üzecek haber; Okul kıyafetlerine yüzde 60 zam

Yaklaşan okul açılışı öncesinde, velileri endişelendiren bir haber geldi. 11 Eylül'de başlayacak olan okul dönemi maratonunda, okul kıyafetlerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 60 arttı. Yükselen maliyetler, hem satıcıları hem de velileri şikayet ettiriyor.

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ 50 okul ve 20 kampüs inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, son 13 yılda bin 50 okul, 600'e yakın cami yaptıklarını, 20 üniversitenin kampüsünün de inşasının sürdüğünü söyledi.

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler 16 derslikli okul ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler mevkii 16 derslikli kız meslek lisesi (2000.14) inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'de yapılacak.

TİKA Kamboçya’da okul inşa edecek!

TİKA Kamboçya’da okul inşa edecek! Haziran ayının sonuna kadar bitirilecek iki katlı ve sekiz sınıftan oluşan okul, gelecek eğitim öğretim yılında kullanıma açılacak.

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler'de 16 derslikli okul yaptırıyor!

TOKİ Elazığ ili Karakoçan Bahçelievler mevkii 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

Trabzon'da yeni okul ve yurtlar bu yıl eğitim dönemine yetiştirilecek!

Trabzon'da toplamda proje bedelleri 100 milyon liraya yaklaşan okul ve yurt inşaatları 2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecek. Yaklaşık 20 adet okul ve kamu binasının da çalışmalarına başlandı.

Erdoğan Demirören Soma'da 2 milyon liraya okul yaptırıyor!

Milangaz LPG Sanayi Ticaret Dağıtım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahibi Erdoğan Demirören, Soma’ya 2 okul yaptırma sözünü Manisa Valiliği’nde düzenlenen protokolle yerine getirdi...

Üsküdar Belediyesi, Eylül'e kadar 113 okulu temizleyip ilaçlayacak!

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 20 kişiden oluşan Okul Temizlik Timi oluşturdu. Tim, Üsküdar genelindeki 113 okulun tüm derslikleri ve ortak kullanım alanlarını temizlemeye başladı.

İstanbul'a '60 Yeni Okul Spor Salonu' inşa edilecek!

“60 Yeni Okul Spor Salonu’nun Temel Atma ve Genç Şampiyonlar Ödül Töreninde” konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Spor, hiçbir çıkar ve kaygı gütmez. Bu nedenle bir kardeşlik çağrısıdır” diye konuştu.

Kozan'da tenis kortu ve spor kompleksinin açılışı yapıldı!

Adana’nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu bahçesine yapılan tenis kortu ve spor kompleksi törenle açıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Oğuz Kürşat Şengel tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti...

Osmaniye Kadirli TOKİ okul inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesinde okul inşaatı yapım işi ihalesi 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Osmaniye Kadirli okul inşaatı yapım işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesinde okul inşaatı yapım işi ihalesi 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

toki çan okul Haberi

toki çan okul

Yeni eğitim yatırımları hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale Biga ve Çan okul projelerinin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/300905 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Çanakkale İli Biga İlçesi Şirintepe Mahallesi(Cumhuriyet İO-Cumhuriyet OO) 2 Adet 16 Derslikli Eğitim Binası ve Çan İlçesi İstiklal Mahallesi(Osman Caneri İO-İstiklal İO) 2...