05 / 05 / 2024

toki çankırı dönüşüm projesi son sözleşme tarihi

toki çankırı dönüşüm projesi son sözleşme tarihi

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde tahliye anlaşmazlığı!

Uzun zamandır dönüşümü kangren haline gelen İstanbul Fikirtepe için geçtiğimiz sene Çevre Şehircilik Bakanlığı adım attı. Ancak şimdi de tahliyelerle ilgili anlaşmazlıklar başladı. Fikirtepeliler, kendilerine sözlü olarak sunulan vaatlerin yazılı sözleşme haline getirilmesini istiyor.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

O ilçede hak sahipleri 9 yıldır dönüşüm bekliyor!

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağduru olan vatandaşlar, “Çürük binalarda yaşıyoruz. Gidecek yerimiz yok. Ölmek istemiyoruz!” açıklamasında bulundu. 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm projesinde müteahhitler sözlerini tutmayınca on binlerce ev sahibi perişan oldu.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm ihalesi 18 Haziran'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

toki çankırı dönüşüm projesi son sözleşme tarihi Haberi

toki çankırı dönüşüm projesi son sözleşme tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. 

Toplam 249 adet konutun yer aldığı proje için son sözleşme dönemi 7 Eylül 2018 olarak belirlendi.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük konut bedelinin 138 bin 190 TL, en yüksek konut bedelinin ise 222 bin TL olarak belirlendiği proje için vade süresi 120 ay, 156 ay ve 180 ay.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesi için aylık taksit tutarları 575,80 TL ile 1.671 TL arasında...