08 / 05 / 2024

toki çavdır evleri kura sonuçları

toki çavdır evleri kura sonuçları

TOKİ Burdur Çavdır Emekli kura çekilişi 9 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Konutların 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede peşinat bedeli olarak 11 bin 40 TL belirlendi.

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

TOKİ Çankırı kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Çankırı Evleri projesindeki dairelerin kuraları bugün çekiliyor. Geçtiğimiz ay satışa sunulan TOKİ Çankırı projesindeki 502 konut sahibini bulacak.

TOKİ Burdur Çavdır projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Çavdır'da hayata geçireceği 104 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Burdur Çavdır'a konut müjdesi!

Burdur'un Çavdır ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) konut projesine başlayacağı açıklandı. 

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Sur'da inşa edilen Diyarbakır Evleri tartışma yarattı!

Diyarbakır'da Suriçi bölgesinde bir yandan yıkım kararları uygulanırken bir yandan da Diyarbakır evleri inşa ediliyor.

TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 102 konut için kura çekilecek. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi...

toki çavdır evleri kura sonuçları Haberi

toki çavdır evleri kura sonuçları

Aylık taksitlerin 307 TL'den başladığı projede daire fiyatları 92 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 74,76 metrekarelik 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 12 peşin ödemelerde 180 ay taksitlendirme veya yüzde 20 peşinatta ise 240 aya kadar vade sağlanıyor.


TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap kura çekilişi 9 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası Bankası A.Ş. Çavdır Şubesinden geri alabilecek.


Satış duyurusu için